Salı, Şubat 22, 2011

Tepecikspor, Sakarya’ya taşınacak



Menemen Belediyespor maçı sonrası çıkan olaylardan sonra bir maç saha kapama cezası alan Tepecikspor, Kırşehirspor maçını Sakarya Atatürk Stadı'nda oynayacak. Pazar günü saat 13.00'te başlayacak olan maç için Sakarya’ya taşınacak olan Tepecikspor, maçın oynanacağı şehre Cumartesi günü sabahtan hareket edecek ve ter idmanını maçın oynanacağı Atatürk Stadı'nda yaparak kampa girerek maç saatini beklemeye çekilecek. 


Kurban kestiler
Seyircisiz oynanacak olan maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yeşil-Beyazlılar, takımın üzerinde dolaşan karabulutların dağılması için kurban kesti. Önceki gün yapılan idman öncesi koş kesen yöneticiler, kurbanın kanını futbolcu, teknik heyet ve tüm görevlilerin alınlarına sürerek dua ettiler. Daha sonra idmana çıkan oyuncular, üzerilerindeki karabulutları Kırşehirspor’u mağlup ederek dağıtacaklarının sözünü verdiler. Seyircisiz oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılacaklarının sözünü veren futbolcular, seri galibiyetler için ilk adımı Kırşehirspor maçı ile atacaklarını söyleyerek yöneticilere büyük moral verdiler.

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.