Salı, Şubat 22, 2011

Telsizspor sezonu açıyor


İstanbul 2. Amatör Lig’de sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Zeytinburnu temsilcisi Telsizspor sezonu muhteşem bir organizasyonla açıyor. Lacivert-beyazlı ekip sezon açılışında Bulgaristan 3. Lig takımlarından Todor İkonomovo takımıyla bir hazırlık maçı yapacak.

Bulgaristanın Varna Şehri temsilcisi ile 27 Şubat pazar günü saat 13.00’te Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı’nda yapacağı maç ile sezona start verecek olan Telsizspor, güçlü bir yönetim ve tecrübeli bir teknik direktör ile bu sezon ses getirmek istiyor.

Başkanlığını Özcan Doğan, ikinci başkanlığını Ahmet Alkış, genel kaptanlığını Dursun Aydoğdu ve teknik direktörlüğünü Nejat Öntaş’ın yaptığı Zeytinburnu temsilcisi pazar günü gerçekleştireceği sezon açılışını dev bir şölene dönüştürmek amacında. Birçok ünlü simanın da katılacağı bu organizasyona Zeytinburnu Belediye Başkan ve yardımcısının yanı sıra konuk takımın temsil ettiği Varna şehrinin belediye başkanının da yer alması bekleniyor. Aralarında İstanbul’un popüler kalecilerinden Eyüp Özdemir’in de bulunduğu futbolumuzun tanınan bazı isimler de açılışa renk katacak.

Öntaş: Hedef Süper Amatör Lig
Hedefini ilk etapta Süper Amatör Lig olarak belirleyen Zeytinburnu temsilcisinde teknik patron Nejat Öntaş, “Kesinlikle Süper Amatör’e yükselmek istiyoruz. Hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan güçlü bir yönetimimiz, kaliteli bir kadromuz var. Her şey planladığımız gibi olursa seneye bu dönemde Süper Amatör’deyiz” dedi.

Tüm Türkiye’nin dikkatini çekecek bir sezon açılışına imza atacak olan Telsizspor hedefini de dikkat çekici düzeyde belirlemiş durumda. Lacivert-beyazlılar uzun vadede Bölgesel Amatör Lig’e yükselme amacında.
Telsizspor sezon açılışına tüm spor severler davet edildi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...