Pazartesi, Şubat 21, 2011

Sultanbeyli Belediyespor ligi boşladı


ÇENESUYU PLAJYOLUSPOR: 2 SULTANBEYLİ BLD: 1
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Sultanbeyli Belediyespor’un düşüşü sürüyor. Geçtiğimiz sezonlarda İstanbul futboluna damga vuran ancak belediyenin desteğini azaltmasıyla sıkıntıya düşen, geleceği belirsiz durumdaki Yeşil-Beyazlılar son olarak deplasmanda Çenesuyu Plajyoluspor’a 2-1 mağlup oldular.

İzmit’teki maçın 4. dakikasında öne geçmeyi başaran İstanbul temsilcisi, daha sonra gelen iki gole engel olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrılarak son 4 maçında 3. yenilgisini aldı. Kötü gidişata rağmen Yeşil-Beyazlılar ligde rahat bir durumda zira, Küçükköyspor ve Ramispor son iki sırada kaldığı sürece Sultanbeyli Belediyespor play-off dahi oynamayacak.

Çenesuyu çıkışta
Bu arada Kocaeli temsilcisi Çenesuyu Plajyoluspor aldığı bu galibiyetle son haftalardaki çıkışını sürdürdü. Turuncu-Siyahlılar bir ara düşme hattında yer alırken son 5 maçlarının dördünü kazanarak 8.’liğe kadar yükseldiler.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.