Çarşamba, Şubat 23, 2011

Silivrispor'dan gollü prova



SİLİVRİSPOR: 3 ÇERKEZKÖYSPOR: 3
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda hafta sonu oynayacağı Ataşehir Doğuşspor maçının provalarını yapan Silivrispor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çerkezköyspor'la hazırlık maçı yaptı. Mücadele 3-3 berabere bitti. 


İki Trakya takımının Silivri Stadı'ndaki mücadelesinde her iki teknik direktör de 90 dakika boyunca tüm kadrosunu oyuna sürdü. Mücadelede Silivrispor iyi bir oyun sergilerken goller Metin, iki tane de Yıldıray’dan geldi. Son haftalarda aldığı sonuçlarla beraberlikler takımı olan Silivrispor’da Çerkezköy karşısında ortaya koyulan oyun teknik heyeti sevindirdi. Daha çok saldıran ve rakibini boğan bir oyun anlayışı içinde olan Kırmızı-Lacivertliler’de 90 dakika boyunca tüm oyuncuların hırslı olması gözlerden kaçmadı. 


"Üç puan için çıkacağız"
Maçın 90 dakikasını takip eden Silivrispor Kulüp, Başkanı Mustafa Saral; "İyi oynayıp sürekli beraberlikler alıyoruz. Her rakip bize karşı oynadığında tamamen kapanıyor. Bizde haddinden fazla kapanan takımları çözmek için uğraşıyoruz. Ben bu takıma inanıyorum. Bu gruptan çıkacaktır. Son Levent maçında da iyi mücadele ettik. İlk yarı ve ikinci yarı iyi pozisyonlar bulduysak da yararlanamadık" dedi.


Ataşehir Doğuşspor maçına da değinen Saral, "Ataşehir Doğuşspor iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. 90 dakikalık mücadelede kazanan taraf olacağımıza eminim. Onların da puana ihtiyacı var bizimde. Bunu göz önüne alacak kişiler oyunculardır. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadelelerini verip üç puanı alacaklardır. Ayrıca bizim takımda Ataşehir takımı da bu zamana kadar oynadıkları oyunlara bakıldığında centilmence mücadele eden iki takım görümünde. Maçı izlemeye gelenler inanıyorum ki mükemmel bir mücadele ve futbol izleyeceklerdir” diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...