Pazar, Şubat 27, 2011

Silivrispor 5. viteste



SİLİVRİSPOR: 5 ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda üst sıralardaki yerini almak için mücadele eden Silivrispor, Ataşehir Doğuş takımına gol olup yağdı. Yıldıztabya Stadı’nda oynanan maçta gol perdesini 13. Dakikada takım kaptanı Özgür açtı. 20. Dakikada Ali Yavuz, 45. Dakikada Yıldıray, 88. Dakikada Gencay ve 90. Dakikada Fatih kaydetti. 


Grupta aldığı üç puan ile son sıralarda yer alan Ataşehir Doğuş ile üst üste aldığı beraberliklere bir dur demek isteyen Silivrispor arasındaki mücadelede Silivri temsilcisi kötü gidişata "dur" dedi. Maçın başlama vuruşu ile birlikte Ataşehir kalesine etkili ataklar yapan Silivrispor maçın 13. Dakikasında kazandığı korner atışından dönen toptu iyi takip eden Özgür Ataşehir ceza alanı önünden düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı: 1-0. 


Müsabakanın 20. Dakikasında orta alanda Fuat ileri çıkan Ali Yavuz’u iyi gördü. Fuat’ın ara pasında Ali Yavuz kalecinin önde olduğunu gördü ve mükemmel bir aşırtma vuruş ile takımının ikinci golüne imza attı 2-0. Maçta 45. Dakikada sağ kanattan Metin, Ataşehir ceza alanı içine iyi kesti. Yapılan bu ortaya iyi yükselen Yıldıray kafayla ağları havalandırarak maçın ilk yarısının skorunu tayin etti: 3-0. 


İkinci yarı ilk yarıyı arattı
İlk yarısı Silivrispor’un 3-0 üstünlüğü ile biten mücadelenin ikinci yarısında ilk yarısına oranla Silivri takımı daha çok top çevirmeye başladı. İlk yarıda yaşanan pozisyon zenginliği ikinci yarıda olmazken Silivrispor birbiri ardına birçok gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Maç ilk yarıda atılan gollerle biteceği düşünülürken 88. Dakikada Gencay ceza alanı içinde kendisine atılan pasın gelişine vurdu: 4-0. 
90. Dakikada Fatih kendi cabasıyla Ataşehir Doğuşspor ceza alanı içine kadar indi ve düzgün bir vuruşla maçın skorunu tayin etti: 5-0. Silivrispor oynadığı yedinci hafta müsabakanın sonunda ligdeki beraberlik serisini bozarken ligdeki 8.’likten sonra aldığı üç puan ile üçüncülüğe yükseldi. Ataşehir Doğuş takımı ise Silivri karşısında aldığı mağlubiyetle ligin dibine adeta demir attı. 


Taraftarlarla kutladılar
Maçtan sonra Silivrisporlu tüm oyuncular yağmur çamur demeden takımlarını desteklemek için her deplasmana gelen 'Kasaba' Taraftar Grubu ile galibiyet sevincini paylaştı. Maçtan sonra bir açıklamada bulunan Silivrispor takım kaptanı Özgür Kurt; “Bizi her gittiğimiz deplasmanda yalnız bırakmayan cefakâr taraftarımıza bu galibiyetimiz hediyedir” dedi.


Stat: Yıldıztabya
Hakemler: Erdem İrem, İsmail Sarıyel, Habib Tiryak
Silivrispor: Yalçın 7, Vahit 7, Özgür 8, Cankat 7 (78’ Fuat 3), Yunus 7 (70’ Feyyaz 3), Ali Yavuz 8 (78’ Gencay 4), Fatih 8, Fuat 8, Yıldıray 8, Okan 7
Ataşehir Doğuşspor: Muhammet 4, Uğur 5, Hüseyin 6, Serhat 5, Murat 5 (72’ Hakan 3), Ayhan 5 (78’ Mehmet 3), Ceyhan 7, Erdi 6, Bahadır 5, Yusuf 6, Tevfik 8
Goller: 13’ Özgür, 20’ Ali Yavuz, 45’ Yıldıray, 88’ Gencay, 90’ Fatih


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

5 yorum:

delgado dedi ki...

@engin akın

3.golün ortasını fatih yapmıştı.

thracia dedi ki...

vasat takımlar bazen 4 çekerken biz 5.vitesteyiz akıllı ol bölgesel lig silivrimiz 3.lige geliyor !..

gazimahallesispor dedi ki...

Öncelikle Silivri sporu bu galibiyetinden dolayı kutluyorum.7 haftalık periyotta 3 beraberlik 1 malubiyet 3 galibiyet alarak sıralamada 3. olarak devam ediyorlar.Ve en önemlisi ise ligde kendileri ile rakip olacak birçok takımla karşılaştılar.Bu zorlu karşılaşmalarıda Çarşamba ,Pazar dezavantajına rağmen ligden kopmadılar.
Maça gelince başlama vuruşu yapılmadan önce kura atışındaki her iki takımın kaptanınında 4 numaralı oyuncular olmasından dolayı 4x4 bir maç olacağını tahmin etiyordum.Öylede oldu.Özellikle kaptan özgür ve yıldıray ın güzel futbolunu golle süslemeleri güzeldi.

Unknown dedi ki...

Nedense maçı izleyen Basın mensupları?
silivri taraftarının maç boyunca ettği küfürlerden hiç bahsetmemiş
yakıştırmışlar demekki kendilerini kutluyorum.
Takım desteklemek böyle oluyormuş demekki...

kotu soz sahibine aittir>>>

hakaret ve bilumum kötü içerikli sözleri sarfetmeden iki satır konuşmasını beceremeyen, belki de edepsizliği bir sindirme vasıtası olarak kullanmayı hayat felsefesi edinmiş bazı bunyelere düstur olması temenni olunan özlü söz ...

thracia dedi ki...

silivri taraftarını kızdırmadıkça tahrik etmedikçe problem olmaz bunu rakip takımlar iyi bilir. bundan sonra rakip futbolcular küfür yemek istemiyosa dikkat ederse bidaha küfür yemezler bu kadar basit.. :)

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.