Pazartesi, Şubat 21, 2011

Selimiye Stadı, İstanbulspor'a 'Uğur'lu geldi



İSTANBULSPOR: 1 HEASK: 0
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda Sstanbulspor, Halide Edip Adıvarspor'u Uğur'un ayağından gelen gol ile devirdi: 1-0


Karşılaşmaya HEASK istekli başladı. Henüz ilk dakikada sağdan Gökhan'ın ortasında kaleci ile karşı karşıya kalan Süleyman kötü bir vuruş yapınca takımını golden etti. Ardından Hakan Denizci art arda üç kez uygun durumda topu ağlara gönderemedi. 


HEASK sahada baskı kurarken, takımlarını desteklemeye gelen seyircileri de İstanbulspor forveti Gürkan aleyhinde tezahürat yapmaya başladılar. O dakikaya kadar duran İstanbulspor, belki bu tezahüratların da etkisi ile silkindi. Önce 27. dakikada, HEASK savunmasında son adam konumundaki Murat, topu doğrudan İstanbulspor'lu Tayfun'a verdi. Tayfun'un ceza sahasına girerken yaptığı vuruş üst direkten döndü. 


34. dakikada ise Uğur ile İstanbulspor öne geçti. Gol sonrası HEASK'lılar, hemen öncesinde Numan ile mücadelesinde yerde kalan Emrah için faul çalınmadığı ve Emrah sakatlandığı halde oyun devam ettiği için hakem Serhat Ürkmez'e itirazlarda bulundularsa da sonuç değişmedi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu şekilde bitti.


İkinci yarıda oyunda HEASK'ın gözle görülür baskısı devam etti. 49.dakikada Süleyman karşı karşıya pozisyonda topu İstanbul kalecisi Mustafa'ya nişanladı. 53.dakikada ceza yayından Gökhan'ın vuruşunu Mustafa kornere çelmeyi başardı. 67.dakikada Emin yine karşı karşıya topu İstanbul fileleri yerine dışarı gönderdi. HEASK'ın ceza sahasına gönderdiği yüksek toplarda ise İstanbul savunması, ve özellikle kalecisi Mustafa başarılı oldu. Baskı gol getirmeyince, karşılaşma ilk yarıda atılan tek gol ile, İstanbul'un galibiyeti ile neticelendi.


STAT: Selimiye
HAKEMLER: Serhat Ürkmez, Tunay Ateş, Erdem Dalkılıç
İSTANBULSPOR: Mustafa, Hacı, Sinan, Sait, Evren Özsu, Birkan (64' Cem), Gökhan (46' Evren Gayır), Uğur, Gürkan, Tayfun, Numan (87' Onur)
TEKNİK SORUMLU: Oğuz Ataman
HEASK: Hakan Çalışkan, Emin, Ziya, Mehmet, Murat, Sevdet, Emrah (75' Burak), Gökhan, Süleyman, Serkan(48' H.İbrahim), Hakan Denizci (62' Bahattin)
TEKNİK SORUMLU: Kubilay Erel
GOL: Uğur 34'


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.


Bu maçtan daha fazla fotoğraf görmek için, daha sonra aşağıdaki link'i ziyaret ediniz:
http://www.facebook.com/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1/182869105064458

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.