Perşembe, Şubat 24, 2011

Organizasyon takımı, Ayazağaspor U19’a mağlup oldu


AYAZAĞASPOR U19: 3 ORGANİZASYON TAKIMI: 1


Editörün Notu: Menejer Erol Organizasyon takımının 2. etap çalışmaları başladı. Bu dönem de, organizasyon takımını Teknik Direktör Mustafa Ertem çalıştırmakta. Yıllarca profesyonel liglerde başarıyla birçok takımın formasını taşıyan, futbolu bıraktıktan sonra da birçok profesyonel takımda görev yapan ve en son Çekmeköyspor’u çalıştıran Mustafa Ertem’e, organizasyon takımı ile yapacağı çalışmalarda üstün başarılar diliyoruz.

İlk etap çalışmalarına göre daha diri ve daha iyi top yapan bir kimliğe bürünmüş organizasyon takımı, Ayazağaspor U19 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kaybetti. Maç, Ayazağa Stadında oynandı. Organizasyon takımında ilk etaba göre siyahi oyuncu sayısının az olması dikkatlerden kaçmadı. Ayazağaspor, bu maçta, U19 takımı ile mücadele etti.

Her iki takım da, son derece istekli ve mücadeleci bir oyun yapısı ile maça ağırlığını koymak adına elinden gelen tüm gayreti gösterdiler. İlk yarıda karşılıklı ataklar ama net olmayan pozisyonlar vardı. İlk yarıda daha derli toplu bir oyun ortaya koyan organizasyon takımı, Ceyhun’un attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda iki takım da, neredeyse ilk yarıda oynayan tüm oyuncularını değiştirip, diğer oyuncularına şans vermeleri neticesinde ilk yarıdaki mücadeleci oyun yerini daha rölanti bir oyun yapısına büründürdü. Yedek ağırlıklı oyuncularının da, kaliteli olmasının verdiği avantajı iyi kullanan Ayazağaspor maçtan Emrah, Ersan ve Göktuğ’un attığı gollerle maçtan galip ayrılmasını bildi. Maç, sağanak yağmur altında ıslak ve kaygan zeminde oynanması neticesinde hafif tatlı sertliklerle futbolcuların karşılaşmasına olanak sağladı. İki taraf futbolcularının da, hoşgörülü tavır ve davranışları sayesinde tatsız herhangi bir olay yaşanmadı. Yine, her iki tarafta centilmence mücadele etti diyebiliriz. Maçta en çok dikkat çeken taraf daha yeni kurulmuş bir ekip olmasına rağmen organizasyon takımının fiziken iyi durumda ve iyi mücadele eden bir yapıda olması, Ayazağaspor tarafından bakıldığında da, oyunu güzelleştiren ve iyi top yapan bir ekip görüntüsü maçı izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmasına ve zevkli bir maç izlenmesine yol açtı diyebiliriz. Organizasyon takımı adına, Çengelköyspor’dan tanıdığımız, Ali Feyyaz ve Ceyhun, Ayazağaspor’dan ise Koray, Ersan, Volkan ve Tayfun göze batan isimler olarak dikkat çekti.
Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Ayazağaspor U19 Takımı Antrenörü, Asım Tiryaki, şu ifadelere yer verdi: “U19 takımı olarak zirve mücadelesi yaparken hafta içinde tüm oyuncularımızın performanslarına katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu maçı yapma kararı aldık. Organizasyon takımı çok kısa süredir idmanda olmasına rağmen, oynadıkları futbolla ve mücadele gücü ile beni fazlasıyla şaşırttılar diyebilirim. Dilerim biz grupta ve tüm branşlarda Ayazağaspor olarak hep zirvede yer alırız. Bundan sonraki çalışmalarında da organizasyon takımına başarılar diliyorum”

Organizasyon takımı Antrenörü Mustafa Ertem ise; “Bu maça gelene kadar 12 tane antrenman yaptık. Organizasyonda yer alan oyunculardan bir kaçının dışında çoğunu tanımıyorum. Sadece antrenmanlardan oyuncuları tanımaya çalışıyordum. Bu maç vesilesi ile onları daha iyi tanımak ve özelliklerini daha iyi teşhis edip, çalışmalarımızı bundan sonra daha iyi yapma adına önemli bir maçtı ve çok güzel doneler yakaladım diye düşünüyorum. Ayazağaspor’a da ligde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak da, görüşlerini aldığımız Menejer Erol Özbek: “İlk defa bir araya gelen bu arkadaşların gösterdiği performans beni açıkçası mutlu etti. Çalışmaların üçüncü haftasındayız ve haftada beş gün idman yapıyoruz. Mustafa Ertem hocamın antrenman kalitesinden bahsetmeye gerek yokzaten. Çalıştırdığı tüm profesyonel ve amatör takımlarda ilk göze çarpan; iyi pas yapan ve fiziki gücü ve mücadelesi gücü yüksek takım oluşturması ki, bu gün organizasyon takımımız sahada ayakta kalan bir yapıda mücadele ettiyse bunun ana sebebi hocamızın kaliteli antrenmanları ve sporcu kardeşlerimizin de, Hocamızın antrenmanlarına kolay adaptesi diyebilirim. Önümüzde daha uzun bir çalışma süresi var ve diyebilirim ki bizimle çalışan tüm oyuncularımız yakında çok daha iyi bir performansa ulaşacaklar ve çok daha iyi yerlere gelecekler. Hafta arası olmasına rağmen yağmur, çamur demeden maçımıza gelip haber yapan Yerel Futbol ekibine de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Amatör futbolun, İstanbul futbolunun olmazsa olmazı yerel futbol sitesine bundan sonraki çalışma hayatında üstün başarılar ve harika haberleri bize sunması dileğimle tekrar teşekkür ederim” dedi.

Biz de Yerel Futbol Sitesi olarak, Sayın Erol Özbek’e ve Mustafa Ertem’e, bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.