Pazartesi, Şubat 28, 2011

Küçükçekmecespor'un keyfi yok


KÜÇÜKÇEKMECESPOR: 1 ÇERKEZKÖYSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta Küçükçekmecespor sahasında ağırladığı Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor’la 1-1 berabere kaldı. Böylece Yeşil-Beyazlılar’ın takipçisi Keşanspor’la arasındaki puan farkı da kapandı.

Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’ndaki karşılaşmaya büyük ilgi vardı. Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çolakoğlu, eski başkan Salih Yılmaz, Trabzonspor Eski 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ofspor 2. Başkanı Hafız Şiraz Kaba, İASKF Genel koordinatörü Abdullah Kaya, yöneticilerden Aziz Şahinoğlu, Göksel Yarımbaş, Hüseyin Namlı, Muharrem Kaya, halk müziği sanatçısı Faruk Tuncer ve yaklaşık 600 civarında futbolsever karşılaşmayı takip etti.

Misafir takım Çerkezköy oyunun ilk dakikalarından itibaren baskılı ve atak futbol sergilemeye başladı.
10. Dakikada Çerkezköyspor’da Erdinç serbest vuruş kullandı. Topu Küçükçekmecespor Kalecisi Mehmet parmaklarının ucu ile kornere çeldi.
42’de Küçükçekmecespor soldan geldi. Recep’in pasında top Çerkezköylü futbolcunun elinden sekip Uğur’un önüne düştü. Uğur’un kötü vuruşunda meşin yuvarlak auta giderken ev sahibi takım bu pozisyonda penaltı bekledi. İlk yarı 0-0 bitti.

İlk gol konuk ekipten 
Çerkezköyspor ikinci yarıda da etkiliydi. Tekirdağ ekibi 54’te gole yaklaştı ancak kaleci Mehmet’i geçemedi. Yeşil-Beyazlılar 69’da penaltı kazandı. Atışı kullanan Mehmet, adaşını ters köşeye gönderdi: 0-1
Beraberlik golü için bastıran Küçükçekmecespor amacına 84’te ulaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Uğur’un plase vuruşunda top kaleci Muzaffer’in bakışları arasında ağlarla buluştu: 1-1

Gol sayılmadı
90’da Küçükçekmecespor sağ taraftan atak geliştirdi. Ortalanan topu Çerkezköysporlu futbolculardan biri kendi ağlarına yolladı. Ev sahibi ekip sevinirken orta hakem Emrah Yılmaz ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Şok olan Küçükçekmecesporlu futbolcular uzun süre itiraz etseler de sonuç değişmedi. Böylece Küçükçekmecespor ilk yarıda deplasmanda yendiği rakibine bu kez puan kaptırmış oldu.

Maçtan sonra Küçükçekmecespor kaptanı Harun Özkan verilmeyen penaltı ve golden dolayı sinirlenerek isyan etti.

STAT: Metin Oktay
HAKEMLER: Emrah Yılmaz *, Ömer Aslantekin *, Emre Yıldız *
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Mehmet** Oğuz* Hakan** Harun Özkan** Yalçın* Kubilay* Yıldırım* (57.dk Veysel**) Engin** (73.dk Abdul Muttalip*) Recep** (87.dk Alihan*) Mustafa Kurtay*** Uğur**
ÇERKEZKÖYSPOR: Muzzafer** Barış** Hakan*** Ramazan** Mesut** Gençağa*** Erdinç** (85.dk Fatih*) Orçun*** Mehmet** Hüseyin** Şafak* (57.dk Fırat*)
GOLLER: Uğur (84) / Mehmet (69 pen)

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

2 yorum:

ultraaslan dedi ki...

sayın başkan şu takım şu anda en az 9 puan farkla lıder olmalıydı nerden buldun getırdın bu hocayı anlamak zor nerde ılk yarıdakı şirin hocanın takımı nerde bugunki takım 6 7 tane yenı oyuncu getırmıs sayın murat hoca ılk yarıdakı takımı bozarsan bu hale gelırsın yazık gercekten en az 3 hafta once sampıyonluk turu atması lazım k.çekmecenın şu zayıf grupta düştğü hallere bak !!

Unknown dedi ki...

12. gruptaki takımları çok takip eden birisi olarak BAL Liginin en garip gruplarının başında gelir bu grup. Her takım her takımı çok kolay yenebilip, puan alabiliyor(sonuncu kırklareli sanayinin keşanspor' 3-0 yenip çekmeceyle çekmecede berabere kalması)sadece bir örnek. Keşanspor'da Küçükçekmecede biraz sakin ve akıllı olabilselerdi şu haftalarda şampiyonluklarını ilan edebilirlerdi. Özelikle keşan inanılmaz puanlar kaybetti. Dolayısıyla bir önceki yoruma katılıyorum..

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...