Pazartesi, Şubat 21, 2011

İstanbul Giresunspor kuruldu


İstanbul'da, İstanbul Giresunspor kuruldu. Bayrampaşa ilçesi'nin 13. takımı olan İstanbul Giresunspor, 2. Amatör Lig'de mücadele verecek.

Kulübün Başkanı olan İsmailYalçın, Yüksek Makine Mühendisi. Gençlik yıllarında Lüleburgazspor, Yenibosnaspor, Şehreminispor ve Yeşildirekspor’un kalelerini koruyan Yalçın, 20 yıldır da Bayrampaşa Giresunlular Derneği’nin Başkanlığını yürütüyor.

Başkan İsmail Yalçın, bünyelerinde U-17, U-19 ve A takımda 53 futbolcuları olduğunu,  hedeflerinin ise bu yıl 1.Amatör Küme olduğunu belirterek, “Tesisleşmek en büyük arzumuz. Bizler gurbette İstanbul Giresunspor’u kurduk. Çok iyi şartlarda Mart ayında başlayacak müsabakalarımıza hazırlanıyoruz” dedi ve Giresun’dan da destek gelirse Giresunspor’a pilot takımı olmayı  seve seve kabul edeceklerini  vurguladı.

‘Güç birliği içindeyiz, daha da güçleneceğiz’
Başkan Yalçın, Giresun camiasına açılarak gurbetteki hemşerileri ile daha da güçleneceklerini ifade ederek, “El birliği ile İstanbul Giresunspor ,en kısa zamanda yükselmeye devam edecektir” dedi.

İstanbul Giresunspor’un kurumsallaşacağını söyleyen Başkan Yalçın, “Yetiştirdiğimiz futbolcular ile futbolumuza değer katarak, bizlerle birlik olan gençlerimizi Türk futboluna kazandıracağız. Yöresel seçim yapmıyoruz. Her ilimizden gençleri bünyemize katıyoruz. Kapımız herkese açık” diye konuştu.

Kaynak: www.vatangiresun.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ahhh ismail yalcının oldugu yerde huzur olurmu hıc ..
sımdı bakın ismail yalcın yıne yenı yuzler bulacak bıraz nemalanacak ve sonra bu yonetım ıstıfa edecek..
benı derdı dersınız

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.