Salı, Şubat 22, 2011

Hasköyspor'dan lidere gözdağı


HASKÖYSPOR: 5 İFA SPOR: 0
İstanbul U19 Ligi’nde, grubunda ikinci sırada yer alan Hasköyspor, lider İstanbul Gümüşhanespor’la oynayacağı maç öncesi karşılaştığı İFA Spor’u 5-0 yenerek rakibine gözdağı verdi.

Kapalı ve hafif yağmurlu havada oynanan maçta İFA’nın geçmiş yıllardaki gücünde çok şey kaybettiği görüldü. Hasköy ise yükselişini bu maçta da sürdürdü.

Hasköyspor 7. dakikada Mahmut’un golüyle öne geçti. Turuncu-Beyazlılar 18’de Oğulcan’la farkı ikiye çıkarırken devre de bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da Hasköyspor golle başladı. 48’de Oğulcan farkı üçe çıkardı. İki taraf da oyunu çirkinleştirmeden 90 dakika mücadeleye devam ettiler. Hasköy’de Adil, Muhsin ve Orhan oyuna sonradan dahil olurken 71’de Ufuk, 81’de Mahmut skoru belli etti: 5-0

Hasköy’de her hafta olduğu gibi Kalede Atakan güven veriyor. Geri dörtlüde Ahmet-Ysi-Doğancan-ve Oğuzhan rakibe geçit vermediler orta sahanın dinamoları Menal-Abdullah-Ufkun-Mustafa orta sahayı çok güzel yönetiyor. İileri uçtaki Mahmut ve oğlcana da sadece gol atmak kaldı.

HABER-FOTOĞRAF: YUSUF ŞENER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.