Pazartesi, Şubat 28, 2011

Halil İbrahim Çelik’ten önemli açıklamalar

Sütlücespor’un Yöneticisi ve aynı zamanda Alt Yapı Antrenörü olan Halil İbrahim ÇELİK, Terazidere ile oynadıkları ve 5-1 kazandıkları U19 maçından sonra sitemize bir açıklama yaptı:

Halil İbrahim ÇELİK; Teraziderespor’u yenerek moral bulduk. 90 dakika boyunca mükemmel bir oyun çıkardık. Maç, her iki takım için de çok tempolu ve çok pozisyonlu geçti. Her iki devredeki futbolumuzdan çok memnunum. Takım olarak çok iyiydik. Takımımızın sağlam ve emin adımlarla ilerlediğine yürekten inanıyorum. Ligde önümüzdeki haftayı bay olarak geçiriyoruz. Bundan sonraki maçların bizim için diğer karşılaşmalardan bir farkı yok.  Benim felsefemde futbolda büyük rakip, küçük rakip gibi bir anlayış yok. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz.  Oynayıp yenemediğiniz hiçbir maçı da kazanılmış olarak görmem. Bütün rakipler benim için aynı ciddiyettedir.  Tüm maçlara da aynı ciddiyet ile çıkıyoruz.  Bizde bundan sonraki maçları da kazanmak istiyoruz” dedi.

Hakemleri beğeniyoruz
Hakemlerin maçlardaki performansından memnun olduğunu ifade eden Çelik: “Hem bizim maçlarımızda, hem de Amatör kümedeki diğer maçlarda görev yapan Hakemlerimizin şu ana kadarki performanslarından memnunum. Hakemlerimiz her geçen gün kendilerini daha da geliştiriyorlar ve gün geçtikçe çok iyi olmaya devam ediyorlar. Biz, Sütlüce Spor Kulübü olarak, Hakemlerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz, mağlup olsak da, galip gelsek de, hangi kategori olursa olsun, Hakem kim olursa olsun, biz, bizim maçlarımızda verilecek tüm kararlara saygılı olacağız. Kulübüm ve futbolcularım Hakemlere daima saygılı olacaklardır” dedi.

Çocuklarımızın duygusal gelişimlerini önemsiyoruz
“Sütlüce Spor Kulübü alt yapıda hamle yapmaya başlamıştır. Buna göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Göreceksiniz, bu Kulüp çok iyi yerlere gelecektir. Gelecek sezon için de çok kalite eğitimciler ile yolumuza devam edeceğiz. Antrenörlerin yaklaşımında çocuklarımızın psikolojik yapılarını güçlendirmek öncelikli bir yere sahiptir. Bu amaçla eğitimcilerimiz, futbolun her şeyden önce bir spor olduğu ilkesini unutmayacak ve çocuklarımız da bu oyunu oynarken eğlenmeleri için her şeyi yapacaklar. Alt yapıda çocuklarımıza öğretilen, bu oyunun nasıl oynanacağıdır. Bu yüzden onların hırsla değil cıvıl, cıvıl koşmalarını istiyoruz. Tercihimiz, onları tedirgin ve gergin sporcular haline getirmek değil, çocuklarımızın futboldan mutluluk ve heyecan duymalarıdır. Yıllardır edindiğimiz tecrübe bize, çocuklarımızın sadece iyi futbol oynamayı değil duygularını da kontrol etmeyi öğrendiklerini göstermiştir. Öte yandan Kulübümüzde becerileri gelişen çocuklarımızın kendilerine güvenleri artar, takım olma bilinci kazanırken çevreleriyle iletişim kurma becerileri de gelişir. Bütün bunlar onların kendileriyle ve çevreleriyle barışık gençler olmalarını sağlamaktadır. Sütlüce Spor Kulübü, çocuklarımızın duygusal gelişimlerini ebeveynleri kadar önemser.
 
Sütlüce Spor Kulübü’nde çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerini de ihmal edilmeyecek. Burası öncelikli olarak bir okuldur. Bu yüzden rekabetten çok dayanışmayı önemsiyoruz ve bu ilke doğrultusunda çocuklarımızı eğitmeyi amaçlıyoruz” İfadelerini kullandı.

Haber-Fotoğraf: Kadem Egemen

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...