Salı, Şubat 22, 2011

Güngören Belediyespor fırsat tepti


GÜNGÖREN BELEDİYESPOR: 1 İSTANBULSPOR: 2 (U19) 
İstanbul U19 Ligi 24. Grup’ta haftanın önemli maçında Güngören Belediyespor, sahasında lider İstanbulspor’a 2-1 yenilerek zirveye çıkma şansını kaçırdı.

Maça Sarı-Siyahlı konuk ekip hızlı başladı ve aradığı golü 9. dakikada Murat ile buldu. Dakikalar 16’yı gösterdiğinde Yavuz ile Güngören Belediyespor beraberliği yakaladı. Bu, ilk yarının da skoruydu.

İkinci devre İstanbulspor çok gol pozisyonlarına girdi fakat değerlendiremedi. Herkes maç böyle bitecek derken 90’da Mete ile İstanbulspor 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca İstanbulspor 2-1 galip geldi. Bu sonuçla Sarı-Siyahlılar liderliklerini sürdürürken Güngören Belediyespor Tepecikspor’a da geçilerek üçüncülüğe geriledi.

Stat: Güngören
Hakemler: Levent Karabudak, Caner Erbil, İlker Köroğlu
Güngören Belediyespor: Hamza:*** Çağatay:** Sahip:** Adem:** Tolga:** Yavuz:*** Emre:** Hidayet:** Hakan:** Mustafa:** Erden:**
İstanbulspor: Lokman:*** İlkay:** Ayhan:** Aykut:** Doğukan:** Mehmetcan:*** Emre:*** Murat:**** Denizhan:** Burak:** Mete:****
Goller: Yavuz (16) / Murat (9), Mete (90)

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

1 yorum:

Metin Demir dedi ki...

Burak Mete geleceğin yıldızı. Bu çocuğun kumaşı çok iyi. Yöneticileri önünü açarsa Süper ligde de oynar bu çocuk. Sahip çıkmak lazım. Allah bahtını açık etsin.

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.