Salı, Şubat 22, 2011

Gülenç: Takım çalıştırırsam tercihim Öz Şişlispor



Genç antrenör Ergün Gülenç bu sezon antrenörlük yapmama kararı aldığı için kendisine gelen tekliflere de olumlu cevap vermemişti. Arzusu semt takımlarında hocalık yapmaktı. Şişli Kent Pasajı’nda bulunan iş yerinin komşularından olan Enver ağabeyinin "Bu sezon bizim takımı (Öz Şişlispor) çalıştır"  demesine "Düşüneyim Enver ağabey" diyerek cevap vermesi pasajda olumlu oldu.


Başarılarla dolu bir kariyer
Ergün Gülenç 42 yaşında… Kendisi futbola Şişlispor’da başladı. Sırasıyla  Şehzadebaşıspor, Halil Rıfat Paşaspor, Nişantaşıspor, Feriköyspor takımlarında oynadı. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapmaya başladı ve sırasıyla Nişantaşıspor, Feriköy Paşa Mahallesi SK, Kuştepespor, Kemerburgaz ve Şişli Yaylaspor takımlarında görev aldı. İşlerinin yoğun olması sebebiyle bu sezon dinlenme kararı alan Ergün Gülenç, amacının gençlere faydalı olabilmek olduğunu, bu yüzden alt yapıda da olsa görev almak için düşüneceğini ilk tercihinin Öz Şişlispor olabileceğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:
“Ben eğer bu saatten sonra başka bir takıma gidersem arkadaşlar beni  Kent Pasajı’na sokmazlar. Bir de Enver Ağabey benden selamı sabahı keser. Burada 12 yıllık esnafım, bu yüzden yüzüme bile bakmazlar. Ama karar verirsem tercihim Öz Şişli’dir.”


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...