Cumartesi, Şubat 26, 2011

Gaziosmanpaşaspor'a Çengelköy şoku


ÇENGELKÖYSPOR: 2 GAZİOSMANPAŞASPOR: 2 (4-2 PEN)
U15 kategorisinde Türkiye şampiyonluğu olan Gaziosmanpaşaspor bu sezon şampiyonaya gidemiyor. Kırmızı-Yeşilliler, İstanbul elemeleri ikinci turunda Çengelköyspor’a penaltılarla mağlup oldu.

Selimiye Stadı’nda Çengelköyspor'un başlama vuruşu ile başlayan maçın ilk dakikalarında her iki takım da kontrollüydü. Karşılıklı ataklar olsa da devre 0-0 bitti.

İkinci yarıda Furkan Kart'ın attığı golle Çengelköyspor 1-0 öne geçti. Gaziosmanpaşa bu gole Bartu ile cevap vererek skoru eşitledi. Muhammet'in attığı golle 2-1 öne geçen Gaziosmanpaşaspor maçın son saniyelerinde Furkan Samet'in golüne engel olamadı ve maça yeniden denge geldi. 2-2'lik sonuçla biten maçın normal süresi sonrası penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonunda Gaziosmanpaşaspor'a 4-2 üstünlük sağlayan Çengelköyspor, Türkiye Şampiyonası’nda oynamaya hak kazandı.

Stat: Selimiye
Hakemler: Hasan Tekin, Sercan Yılmaz, Hakkı Sezgikayar
Gaziosmanpaşa: Müslüm, Tayfun, Murat, Muhammed, Cengizhan, Mustafa, Bartu, Ömer, Batuhan, Bilal, Kadir Kaan (Oğulcan, Hamit, Onur, Eyüpcan, Burak)
Teknik Sorumlu: Ercan Serbest
Çengelköyspor: Soner, Muhammet, Enes, Nuri, Osman, Levent, Furkan, Tayfun, Samet, Gökhan, Atakan (Murat, Ömer, Bilal, Faruk, Hüseyin)
Teknik Sorumlu: İbrahim Karabayraktar

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA
Not: Saha Komiseri Mustafa Yılmaz’a yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.