Pazartesi, Şubat 21, 2011

Foça Belediyespor'da Özalp istifa etti

Bölgesel Amatör Lig ( BAL) 8.grupta mücadele eden Foça Belediyespor'da Teknik Direktör Erhan Özalp istifa etti Taraftarların “Adam gibi adam” diye nitelendirdiği ve çok sevdiği Özalp'in, bazı yönetim kurulu üyelerinin'de ayrılma kararına karşı olduğunu açıklamasına rağmen ayrılığının gerçekleşmesi Foça'da şok etkisi yarattı. 


Ligin 7.haftasında Günal Biçer'in yerine gelen Erhan Özalp; Foça Belediyespor Teknik Direktörlüğü’ne başladığı ve ilk maçında lisansı yetişmediği için saha dışından takımı yönlendirdiği Kuşadasıspor maçı dahil, 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve bir deplasman mağlubiyeti yaşadı. İkinci yarının ilk üç maçında deplasmanda İzmirspor ve Yeni Milasspor ile sahasında oynadığı Aydınspor 1923 maçlarında alınan beraberlikler sonrası İzmirspor’la aradaki farkın bire düşmesi, statü gereği düşme konusu yaşaması nedeniyle, bazı yöneticilerle oluşan itilaf sonrası ayrılmak isteğini bildiren Özalp’ın istifası yönetim tarafından kabul edildi. 


Yeni transferlerin geldikleri hafta, hemen ilk maçta onbirde yer alması, galibiyet serisiyle ivme kazanmış takımın kaptanının, takımda ilk kez yer alan bir oyuncu ile değiştirilmesi gibi konuların'da takım içinde huzursuzluk nedeni olduğu öğrenildi. İki haftalık süre içinde; ( BAL ) liginde takımı çalıştırmaya lisansı yeterli yeni bir antrenörle anlaşılarak yola devam edileceği belirtildi. 


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.