Pazartesi, Şubat 21, 2011

Beşyüzevlerspor 'Uslu' durmadı!


AVCILAR BELEDİYESPOR: 0 BEŞYÜZEVLERSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Küme Yükselme Grubu’nda istikrarsız bir grafik çizen Beşyüzevlerspor, Avcılar Belediyespor'u tek golle geçti: 1-0

Karşılaşma denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçti. Maçın henüz başında soldan kullanılan bir serbest vuruşta, ileri çıkan Beşyüzevler stoperi Murat Uslu, topu kafa ile Avcılar ağlarına bıraktığında 8.dakika dolmamıştı bile. İlk yarı bu şekilde sona erdi.

İkinci yarıda Avcılar Belediye, en azından bir puan için yüklendiyse de Beşyüzevler dayandı. Özellikle Ozan'ın ikinci sarı karttan oyun dışı kalmasından sonra (üstteki fotoğraf), son dakikalar, Avcılar'ın bütün riskleri alması ile heyecan fırtınası şeklinde geçti.

Avcılar Belediyespor, kalecileri Serhat dahil yüklenirken, dönen toplarda kalelerinde tehlikeler yaşadılar. Burada kaleci Serhat'ın, her zaman görmeye alıştığımız, duran topta ileri çıkan kaleci şeklinde oyuna atılımından ziyade, bazı hızlı ataklarda Beşyüzevler kalecisi Harun ile karşı karşıya bile kaldığını belirtmek gerek!

Bütün bu çabalar sonuçsuz kalınca karşılaşma, ilk yarıda atılan tek gol ile sona erdi.

STAT: Paşabahçe
HAKEMLER: Adnan Güngördü, Mustafa Kubilay, Turgay Kurun
AVCILAR BELEDIYESPOR: Serhat, Cüneyt, Uğur Urtekin, Ozan, Yusuf, Vedat (46' Hilmican), Oğuzhan (60' Ufuk), Eray, Yasin, İsmet, Uğur Oğan (68' Alper)
TEKNİK SORUMLU: Erkan Bulut
BEŞYÜZEVLERSPOR: Harun, Ozan, Hakan, Yakup, Murat Uslu, Hakan, Murat Çakal, Güner (74' Özgür), Semih (66' Serkan), Ümit (90' Fethi), Engin
TEKNİK SORUMLU: Adem Mandıralı
GOL: Murat Uslu 8'
KIRMIZI KART: Ozan (Beşyüzevler) 84'

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

Bu maçtan daha fazla fotoğraf görmek için, daha sonra aşağıdaki link'i ziyaret ediniz:
http://www.facebook.com/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1/182869105064458

1 yorum:

cihan dedi ki...

ya yusuf macta yoksun her fotografta varsın .D

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.