Salı, Şubat 22, 2011

Batı Trakyaspor durdurulamıyor


BATI TRAKYASPOR: 4 İSTANBUL GENÇLERBİRLİĞİ: 0 (U19)
İstanbul U-19 Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Zeytinburnu temsilcisi Batı Trakya Türkleri, rakibi Sultangazi temsilcisi İstanbul Gençlerbirliği’ni, 4-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup etmeyi başardı.

Yıldıztabya Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle kapandı. İkinci yarıda, Batı Trakya Türkleri maça iyi başladı ve Faruk'un attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da İst. Gençlerbirliği kalesinde etkili olan Batı Trakya Türkleri, Emrullah’ın arka, arkaya attığı iki golle skoru 3-0 yaptı.

Maçta gelişen Batı Trakya Türkleri atağında kaleye giden topa uzanan İst. Gençlerbirliği kalecisi Kerem, yere düşerken boynunun üzerine düşmesiyle sakatlık geçirdi. Maçın Saha Komiseri Sayın Nezir Aydın'ın üstün gayretleri gelen ambulansla genç futbolcu hemen hastaneye kaldırıldı.


Karşılaşmanın son dakikalarında Sefa ile bir gol daha bulan Zeytinburnu temsilcisi, sahadan farklı galibiyet ile ayrıldı. Bu sonuçla Batı Trakya Türkleri, 8. maç sonunda, 24 puana ulaşırken, İst. Gençlerbirliği ise 7 puanda kaldı.

Haber- Fotoğraf: Bolkan Kara

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...