Çarşamba, Şubat 23, 2011

1. Amatör'ün en büyüğü Kuştepespor

KUŞTEPESPOR: 3 ANAFEN KOLEJİ: 0
İstanbul 1.Amatör Lig İl Birinciliği final karşılaşmasında Kuştepespor, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmada Anafen Kolejispor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Vefa Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kuştepespor, erken bulduğu golle üstünlüğü ele geçirdi.7.dakika geçilirken ceza sahasına gelen topta, kalabalık içinde en son dokunan İsmail topu filelerle buluşturdu.Golün ardından orta alana sıkışan mücadelede, yağışla birlikte kayganlaşan zeminde, iki ekibin top kayıpları fazlaydı ve bu yarı da başka gol sesi gelmedi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Anafen Kolejispor rakip sahada daha fazla gözüken ekipti.Bordo Beyazlılar net sayılabilecek pozisyon bulmakta zorlansa da, gole yaklaştığı dakikalar da kaleci Hasan başarılıydı. Zeminin iyice ağırlaşmasıyla birlikte top kontrolünün zorlaştığı mücadelenin bu yarısında önceliği skoru korumaya veren Kuştepespor, kontrataklarla çıkarak rakip kalede tehlikeler yarattı.
Son 15 dakikalık bölüme girilirken Kırmızı-Siyahlılar Emre ile üst üste net fırsatlar yakaladı. Savunma arkasına atılan her topta kalesinde pozisyon gören Ümraniye temsilcisinde kaleci Hasan başarı kurtarışlar yapsa da, 82'de Emre ve 90'da Ömer'in gollerine engel olamadı ve karşılaşma 3-0 Kuştepespor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Net bir skorla İstanbul şampiyonluğuna ulaşan Kuştepesporlu oyuncular, karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşadı. Kırmızı-Siyahlılar şampiyonluk kupasını, TFF İstanbul İl Başkan Vekili Adem Mat ve Şişli Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Karaman'ın elinden aldı.
Final mücadelesinde rakibine boyun eğen Anafen Kolejispor'lu oyuncular büyük üzüntü yaşarken, Kuştepesporlu oyuncuların rakiplerine, moral vermek amacıyla alkışlamaları güzel bir görüntü oluşturdu.Kırmızı Siyahlı oyuncuların alkışları arasında, Anafen Koleji kupasını, TFF İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar'ın elinden aldı.
İstanbul'un en büyüğünü belirleyecek karşılaşmaya, soğuk ve yağışlı havaya rağmen ilgi oldukça fazlaydı.TFF Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF Futbol İl Başkan Vekili Adem Mat, TFF Futbol İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar, İstanbul İl Hakem Kurulu başkanı Hacı Ahmet Erdoğan, TFF İstanbul Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Osman Özgül, Tertip Komitesi üyesi Barbaros Akkoyunlu, Şişli Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Karaman, Kuştepespor ve Anafen Kolejispor yöneticileri de vardı. Bunun yanında 50-60 civarında Kırmızı Siyahlı taraftarlar takımlarına destek de bulunurken, yaklaşık 30 kişilik Bordo Beyazlı taraftar grubu da takımlarını yalnız bırakmadı.


HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER 

5 yorum:

METİN ALTIPARMAK dedi ki...

Kuştepe nin şampiyonluğun da emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarının devam etmesini dilerim.

cihan dedi ki...

hasancino hadi gömdün paraları :)

Turgay dedi ki...

Kuştepesporu tebrik eder, önümüzdeki sezon başarılar dilerim.

Ayrıca Yaşar abiyi ve hasanı da kutlarım.

mondi dedi ki...

KUŞTEPESPORUN BU BASARISINDA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA FUTBOLCULAR OLMAK ÜZERE TEKNİK HEYETİMİZE,BU YOLDA BİZİ HER TÜRLÜ MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİ OLAN YÖNETIMİMİZE, BÜYÜK BAŞKANIMIZA , BÜYÜK TARAFTARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİM... vefasporlu

jhonyguitar dedi ki...

kuştepeye 3 lig yakışır

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.