Cuma, Ocak 28, 2011

Zara Ekinlispor ikinci yarıda açıldı


ZARA EKİNLİSPOR: 5 YÜCESPOR: 2 (U19)
İstanbul U-19 Ligi 13. Grup’ta mücadele eden  Zara Ekinlispor kendi sahasında karşılaştığı Yücespor'u ikinci yarıda gollerle farklı mağlup ederek 3 puanı aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında yunus'un attığı golle 1-0 öne geçen Zara Ekinli golüne Ömer ile yanıt veren Bakırköy temsilcisi devreyi 1-1 eşitlikle tamamladı.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi Zara Ekinli Yunus'un attığı golle skoru 2-1 yaptı. Enes daha sonra farkı 2'ye çıkardı. Bu dakikalardan sonra Yücespor toparlanma içine girdi nitekim Zekeriya'nın attığı golle farkı yeniden 1'e indirdi. Zara Ekinli oyundan düşmeyerek farkı çoğalmak için Yücespor kalesine yüklenmeye başladı. Sultangazi ekibi kaptan Murat ile farkı yeniden 2'ye çıkardı. Furkan son sözü söyledi ve Zara Ekinli, Yücespor karşısında 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Stat: Zara Ekinli
Zara Ekinlispor: Umut, Sadık, Turgut, Sedat, Sadık, Kadir, Gökhan, Enes, Yunus, Ramazan, Murat, Furkan (Mesut, Emre, Emre, Orhan, Özcan, Hamza, Özgür)
Teknik Sorumlu: Berkant Kahraman
Yücespor: Yusuf, İhsan, Kerim, Yağız, Nezihi, Hakan, Kutlu, Cem, Zekeriya, Ömer, Tarık (Cengizhan, Emre, Murat, Melih, Kaan, Emre, Furkan)
Teknik Sorumlu: Nevzat Aksoy

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.