Pazartesi, Ocak 24, 2011

Yeniköy ve Küçükçekmece yenişemedi

YENİKÖYSPOR:KÜÇÜKÇEKMECESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta orta sıralarda kendine yer bulan İstanbul Yeniköyspor, ikinci yarının ilk maçında ağırladığı İstanbul Küçükçekmecespor ile her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı ve puanları paylaştı.

İkinci yarının açılış karşılaşmasında iki İstanbul takımını karşı karşıya getiren mücadele kalabalık bir seyirci topluluğu önünde oynandı.5'te karşılaşmanın ilk gol fırsatını yakalayan Yeniköyspor, tribünlerin gol diye ayağa kalktığı pozisyonda Sefer ile fırsatı değerlendiremedi.3 dakika sonra ise Küçükçekmecespor'da sakatlanan Recep'in yerine oyuna Mertcan dahil oldu.

Bu yarıda oyunda daha etkili olan Kırmızı Beyazlılar’dı.20'de Küçükçekmecespor savunmasında Alihan'ın ters kafa vuruşu sonrası Yusuf topu önünde buldu.Bu dakikaya kadar rakip savunamaya zor anlar yaşatan Yusuf, sol çaprazda zor bir açıda olmasına rağmen güzel bir vuruşla topu uzak direğe yolladı ve takımını öne geçridi.İlk yarım saatin ardından rakip kaleye gitmeye başlayan Küçükçekmecespor ise bu devredeki tek önemli fırsatını Levent ile yakalasada, kale sahasındaki vuruşu üst direğe çarparak oyun alanını terk etti.
İstanbul Küçükçekmecespor

İlk yarı savunma ikinci yarı forvet! 
Karşılaşmanın ikinci yarısında Küçükçekmecespor taktiksel bir değişiklik yaptı ve savunmada oynayan Harun'u ileri alarak başladı.Harun'un boy avantajını kullanmak isteyen Yeşil Beyazlılar yüksek toplarla pozisyon aramaya çalıştı ancak neredeyse bütün hava toplarında rakiplerine üstünlük kuran Kırmızı Beyazlı savunmada Yusuf'u geçmekte zorlandı.
İkinci yarının yine ilk tehlikeli pozisyonunu Okan ile yakalayan Yeniköyspor fırsatı değerlendiremezken 63'te Küçükçekmece temsilcisinin beraberlik sayısı geldi.Yeşil Beyazlıların gelişen atağında Hakan'ın pası ile topla buluşan Veysel, sol kanattan ceza sahasına girer girmez gerçekleştirdiği vuruşla kaleci Ersin'i mağlup etti.

Skorun 1-1'e gelmesinin ardından kalan bölümlerde Küçükçekmecespor dahat etkili gözükse de, sadece topla daha fazla oynayan taraftı ve pozisyon bulmakta zorlandı.Son dakikalarda ise Yeniköyspor, Sefer ile net fırsatı değerlendiremezken Küçükçekmecespor, müsait durumda Levent'in geç kalması ile öne geçme şansını kullanamadı.

STAT: Çayırbaşı
HAKEMLER: İzzet Balaban, Fevzi Çiftçi, Hasan Astar
YENİKÖYSPOR: Ersin, Gökhan, Ayhan, Yusuf, Saruhan(dk.77 Fuat), Okan(dk.75 Barış), Mesut(dk.87 Murat), Çoşkun, Gökhan, Sefer, Yusuf
TEKNİK DİREKTÖR: Hüsamettin Balcı
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Mehmet, Erkan, Alihan, Harun, Hakan, Yıldırım, Kubilay(dk.53 Mustafa(dk.88 Kerim)), Levent, Veysel, Abdulmuttalip, Recep(dk.8 Mertcan),
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Şenvardar
GOLLER: 20' Yusuf Türk(Yeniköyspor)  /  63' Veysel Doğan(Küçükçekmecespor)
SARI KARTLAR: Mesut, Sefer(Yeniköyspor)  /  Harun, Mustafa, Yıldırım(Küçükçekmecespor)

İstanbul Yeniköyspor
Namık Uygur - Nedret Terkeş
Karşılaşma boyunca ekibimize göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Saha Komiserlerimiz Namık Uygur ve Nedret Terkeş'e teşekkür ederim. 
HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...