Cuma, Ocak 28, 2011

Tepecikspor Ünyespor sınavına hazır


TFF 3. Lig'de yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ünyespor maçının hasırlıklarını tamamlayan Tepecikspor, Büyükçekmece Eser Otel’de kampa girecek ve maç saatini beklemeye çekilecek. 

Hafta başından beri yapılan çalışmalarla dikkatleri üzerinde toplayan futbolcular, iyi çalışmanın ürünü olan galibiyete Pazar günü kendi seyircisi önünde ulaşmayı amaçlıyor. Takım olarak bu zorlu maça hazır olduklarını söyleyen Teknik Direktör Enver Şen, oyuncularının hafta başından beri çok iyi çalıştığını söyledi. İyi çalışmanın karşılığı olan üç puanı almak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Şen, takım olarak bunu başaracak güçte olduklarını dile getirdi. Rakiplerini hiçbir zaman gözlerinde büyütmeyeceklerini asla ve asla hiçte küçük görmeyeceklerini ifade eden Şen, her maça aynı ciddiyetle çıkacaklarını, kendilerinin ihtiyacı olan puan ve ya puanları hanelerine yazdırmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. 

Şen: Bizlere inanın
Uzun yıllar önce formasını giydiği takımının başında taraftarının karşısına ilk kez hoca olarak çıkacağının heyecanını yaşadığını söyleyen teknik direktör Şen, “Tepecikspor’un yerinin benim yanımda farklı olduğunu herkes çok iyi biliyor. Bu takımda forma giyerken şampiyonluklar yaşamıştık ve bu bende anı olarak kalacaktır. Bu anılarımı takımı hoca olarak şampiyonluklarla pekiştirmeyi çok arzu ediyorum. Bizlere inanan ve görev veren yönetimimize gereken başarılı neticeleri hediye etmeye hazırız. Taraftarlarımızdan takımı 90 dakika boyunca sabırla desteklemelerini bekliyorum. Bizlere verecekleri destekle bu takımı hedefine ulaştıracağımıza inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.