Perşembe, Ocak 27, 2011

Taksimspor Murat'ına erdi


TAKSİMSPOR: 2 RUMELİ KAVAĞISPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig’e yükselme play-off ilk tur maçında Taksimspor, geriye düşmesine karşın Rumeli Kavağıspor’u 2-1 yenerek Adalarspor’un rakibi oldu. Oyuna sonradan giren Murat maçın yıldızıydı.

Müsabaka beklendiği gibi çekişmeli geçti. İlk yarı her iki ekip de gol
yollarında başarılı olamadılar. Kalecilerin gününde olmaları skoru 0-0’da  tuttu. İkinci yarıya iki ekip de kadrolarını koruyarak çıkarken ortada kıran kırana bir mücadele vardı. Taksimspor bastırsa da Rumeli Kavağı kontratakta Serkan Terzioğlu ile öne geçti.

Taksimspor Murat’ı oyuna alınca müsabakanın da seyri değişti. Sarı-Kırmızılılar baskısını artırırken kazanılan penaltıyı Baret gole çevirdi: 1-1
Ataklarını kesmeyen Şişli ekibi 80’de Murat’la öne geçti. Bu arada bu gol öncesi Rumeli Kavağı’ndan yedek kaleci Ahmet kırmızı kart gördü. Golden iki dakika sonra sahanın iyilerinden Serkan Terzioğlu kırmızı kart görürken, son dakikada da Serkan Yılmaz atıldı.

Maç 2-1 Taksimspor’un üstünlüğüyle biterken iki ekibin futbolcuları centilmence birbirlerini tebrik etti. Taksimspor final maçında Adalarspor’la karşılaşacak.

İki sezon önce SAL’a çıkma maçında Yeşilovaspor’a 6-2 yenilen Rumeli Kavağıspor yine bir play-off maçından üzgün ayrıldı.

Stat: Paşabahçe
Hakemler: Ali Köse, Serkan Yaşar Duman, Ata Yıldırım
Taksimspor: Kamer, Ergün, Önder, Sayat, Samet, Burak, Erman (Dk
63 Murat) (Dk Ali 85), Aris, Uğur, Baret, Zafer (Dk 75 Sarven)
Rumeli Kavağıspor: Vural, Cengiz, Fevzi, Maksut, Adem, Miraç, Serkan (Dk 60 Enis), Serkan Yılmaz, Burak (Dk 81 Şükrü), Serkan Terzioğlu, Berker
Goller: Baret (70 pen), Murat (80) / Serkan Terzioğlu (57)
Kırmızı Kartlar: Ahmet (80-Yedek kaleci), Serkan Terzioğlu (82), Serkan Yılmaz (90), (Rumeli Kavağı)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

25 yorum:

Adsız dedi ki...

Maç boyu kalesinde tek pozisyon görüp gol yiyen Taksim, oyunu ve pozisyonları domine eden tarafdı. Tecrübesiyle mükemmel bi geri dönüş gerçekleştirdiler. Hak edilmiş bir galibiyet.. Tebrikler.

Adsız dedi ki...

maçı izledim taksim kaybetse yazık olacaktı.3 topları direkten döndü 4-5 tanede yüzde yüz kaçırdılar.adalar maçı bu maçtan daha rahat geçer ve bence taksim 2-0 alır.1980 çengelköylüler.

Adsız dedi ki...

Bence de Taksim banko favori.
Adalar la kıyaslanamaz bile

Adsız dedi ki...

Taksim 5 atar adalara diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

taksim harika top oynadı,adalar maçınıda alıp hakettiği yere gidicek

Adsız dedi ki...

Selamlar.Tarafsız bir futbolsever olarak bugün Paşabahçe stadında oynanan maçları izledim.Taksim -R.Kavağı maçı tribünlerin karşılıklı tezahuratlarıyla başladı.Taksim takımının yaklaşık 100 R.Kavağı takımının ise yaklaşık 150 kadar taraftarı vardı tribünde.Maça R.Kavağı takımı özellikle 8 numaralı oyuncusunun sağ kanattan kanat bindirmeleriyle başladı.İlk 10 dakika biraz daha R.Kavağı takımının üstünlüğünde oynandı.Bu dakikadan sonra Taksim takımı ortasahadaki tekniği yüksek oyuncularla oyunu dengeledi.İlk yarı karşılıklı ama cılız ataklarla sona erdi.2.yarıya 2 takımda temkinli başladı.55.dakikadan sonra ortasaha üstünlüğünü eline alan R.Kavağı 60.dakikada sağ kanattan yapılan ortaya altıpasta Serkanın vuruşunda 1-0 öne geçti.Golden sonra stad dışında bazı olaylar çıktı.Ayrıca R.Kavağı takımı taraftarları golle beraber tezahuratı bıraktı.Bunu da anlamış değilim.70.dakika oynanırken sağ kanattan yapılan ortada Taksimsporlu oyuncu rakibinin kendisini itmesiyle yerde kaldı.Atışı kullanan 10 numaralı oyuncu skoru 1-1 yaptı.Bu dakikadan sonra Taksim takımı oyunu rakip yarı alana yıktı.77.dakikada oyuna sonradan giren 15 numaralı oyuncu soldan gelen pası plaseyle ağlara göndererek Taksim takımını öne geçirdi.Bu golden sonra hakem oyunun kontrolünü elinden kaçırdı.R.Kavağı takımının önce yedek kalecisini sonra golü atan oyuncuyu sonra teknik direktörü en sonunda sahanın en iyi oyuncusu 8 numarayı attı.Bence kırmızı kartlar sahada karşılıklı olmalıydı.Hakemin Taksim takımını bu kadar korumasına gerek yoktu.Sonuçta Taksim takımı oynayarak özellikle son 20 dakikada maçı haketti.Hakem ilk 70 dakika mükemmel son 20 dakika tanınmayacak derece kötüydü.Benim görüşüme göre Taksim takımı final maçında bir adım önde.Daha çok koşan mücadele eden oyunculardan kurulu.Ben 2 takıma da başarılar diliyor.Saygılar sunuyorum.Ümit YILMAZ.

Adsız dedi ki...

Adalar zaten çok pozisyon veren bir takım. Taksim tecrübeli oyunculardan kurulu affetmezler.Yunus a dua etsinler final gördüler.

Adsız dedi ki...

Hakemin Taksimi koruduğuna inanmıyorum. Penaltı, penaltı gibi penaltı, yedek kaleci we teknik ekipten birinin atılması da doğruydu çünkü çok net küfür ettiler. Son olarak da atılan oyunculara değinmek gerekirse, ikiside topsuz oyunda tekme attılar bunların hangisi haksız? İlk kırmızı kart pozisyonundan sonra oyuncumuz sakatlandı üstelik..

Adsız dedi ki...

Arkadaşım haksız demedim.Taksim takımında da en az 1 kırmızı kart olmalıydı.Ayrıca küfürleri nasıl duydun.Onu da açıklarsan sevinirim.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Sahadaydim. Dolayısıyle olayların içindeydim. Saygılar.

Adsız dedi ki...

Yalnız sizin laf ettiğiniz adalar spor 16 hafta lider götürdüler , lider bostancı spor 2 maçta 1 puan aldılar. siz hala neyin lafını ediyosunuz.

Adsız dedi ki...

Cok zevkli bimac izledim ama futbol okadar garip bir oyunki rumelinin nerdeyse tek atagi gol oldu.ama odakdan sonra hocalik faktoru ortaya cikti oyunda yaptigi oyuncu degisikligi dahada onemlisi oyuncularin yerdegisikligi ile maci takimina kazandirdi.acikcasi takim hocasinin nekar onemli oldugunu herkeze gozterdi.basarilar TAKSİM

Adsız dedi ki...

Cok zevkli bimac izledim ama futbol okadar garip bir oyunki rumelinin nerdeyse tek atagi gol oldu.ama odakdan sonra hocalik faktoru ortaya cikti oyunda yaptigi oyuncu degisikligi dahada onemlisi oyuncularin yerdegisikligi ile maci takimina kazandirdi.acikcasi takim hocasinin nekar onemli oldugunu herkeze gozterdi.basarilar TAKSİM

Adsız dedi ki...

nedense adalarspora 5 atarlar dıolar ama nedense atasehır macının kackacc bıttıgını bılmeyenler cok cunku atasehır-adalar macından once herkes burda atasehır banko 5 atar dıodu.en ıyısı susmak bos laf solemek deıl bız onu yapıyoruz

Adsız dedi ki...

valla arkadaşlar ben ıkı macıda ızledim benım gorusum adaların defansı fızık ve teknık olarak taksımden ıyı ama taksımınde kosan oyuncuları cok kolay pozıyyon bulabılıyorlar her neticeye acık bir mac garantisi yok yani

mahir etişken dedi ki...

Yorum yazanların çoğu taksim takımını favori görüyor unuttukları bir şey var adalar takımının nasıl bir maç çıkaracağını görecekler ve herkesle maç sonu görüşücez ve kimin büyük olduğu belli olacak.Fazla lafa gerek yok.

Adsız dedi ki...

Taksimin boyunun ölçüsünü alacağız 1. amatör kümede başarılar diliyoruz

Adsız dedi ki...

terzisin galiba?

Adsız dedi ki...

adalarspor 2 top üst üste yapamıyor,nasıl yenecek ki taksim i? güle oynaya kazanır taksim maçı..

Adsız dedi ki...

Biz Adalarsporlu topçular olarak burada hiçbir haberin altına yorum yazmamaktayız.Lütfen dostça ve güzel bir maç olsun ve iki takıma da başarılar diliyoruz..Cihan..

Adsız dedi ki...

bilmem kaç hafta lidermiş adalar da falan filan. taksim'in grubunda olsaydı son haftaya kadar'da ensonda olurdu arkadaşlar.SAYGILAR

Adsız dedi ki...

Onu bu hafta görücez artık.

Adsız dedi ki...

Sonuç değişmez. Taksim imiz rahat eler. Adalar boşuna kıvranmasın. Onlar treni zaten grupta kaçırmışlar. Yeterli bir takım olsalar 4 puan fark kapanmazdı. Adalar vasat bir takım.

Adsız dedi ki...

iki takımında eksikleri var taksimin orta sahası zahıf adaların defansı ikiside şanpiyonluğu bedavadan kaçırdılar iki sinede başarılar dilerim arkadaşlar dostca maç olsun hak eden kazansın saygılar iki takımada

Adsız dedi ki...

Taksımsporun bu sene en az 6 macınız ızledım ıyı top yapamıyorlar ama hızlı bır sekılde rakıp kaleye gıdıyorlar.Forvettekı 9 numara hava hakımıyetı cok ıyı durmadan o cocuga topu sısırıyorlar.Ayrıca ortasahası cok zayıf adam akıllı bır tane 10 numaralı var gercekten cok ıyı topcu onu durdurmak gerekıyor hersey onda bıtıyor.Kalecılerı ıyı bır kalecı ama ne zaman ne yapacagı bellı olmuyor Cok guvenılır degıl.Defansları oturmus 4 ıle 5 numara fızıklerı cok ıyı havadanda cok ıyıler hata yapmıyorlar onlarında zayıf yonlerı cok cabuk oyundan dusmelerı kızdırmaya calısın emın olun oyundan kopuyorlar ayrıca 4 numaraları cok agır onun ustunden oynamak daha akıllı olur.Bız taksımsporla aynı gruptaydık cok ıyı takım olmasalarda savunmasıyla oyunu alıyorlar.Bu yuzden Adalara sans vermıyorum.Taksımspor rahat yenecegını ınanıyorum.Eger adalar kazanmak ıstıyorsa 10 numara ıle 9 numarayı ıyı markaj yapması gerekıyor.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.