Perşembe, Ocak 27, 2011

Spor Akademisi Stadı'nda meydan savaşı


Silivri Mimarsinanspor ve İstanbul Bulancakspor arasında Spor Akademisi Stadı’nda oynanan Süper Amatör Lig’e yükselme play-off maçı sonrası iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı. Polis olayları güçlükle önledi.

3-2 Silivri ekibinin üstünlüğüyle biten maç sonrası Bulancaksporlu taraftarlar hakemlere çıkış tünelinin orada tepki gösterip yabancı madde atarken, Mimarsinansporlu taraftarlar bunun kendi futbolcularına yapıldığını sanarak, Bulancaksporluların bulunduğu tarafa geçti ve ortalık karıştı.

Bulancaksporlu taraftarların birçoğu stat dışına çıkıp Mimarsinansporlu taraftarların bulunduğu bölüme geçmek istedi. Bu esnada tribündeki Mimarsinanlılarla dışarıdaki Bulancaksporlular birbirlerine yabancı maddeler attı.

Tribündeyse kavga devam ediyordu. Olay çıktığını duyan İstanbul Bulancaksporlu futbolcular soyunma odasından çıkıp saha içine geldi ve tellere tırmanarak Mimarsinansporlu taraftarlara saldırmak istedi. Mimarsinanlı taraftarlar sahaya koltuk atarken, bu koltuklar kendilerine gerg gönderildi.

Emniyet güçleri olaylar sırasında çok aciz kalırken, iki tarafın antrenör ve yöneticilerinin araya girmesiyle kavga yatıştı.

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...