Cuma, Ocak 28, 2011

Soma Linyitspor U15 takımı şampiyon


Manisa U-15 Ligi 2. Grup’ta Hacırahmanlı Belediyespor, Koldere Belediyespor, Soma Sotesspor ve Kırkağaç Acar İdman Yurduspor ile mücadele eden Soma Linyitspor, ligin son maçında deplasmanda konuk olduğu Soma Sotessspor'u Sezer (3) ve Ayhan'ın attığı goller ile 4-1 yenerek grup şampiyonluğuna ulaştı.

Ligin ilk yarısında kendi sahasında rakibine 1-0 mağlup olan Soma Linyitspor, bu karşılaşmanın her iki yarısında da üstün bir futbol ortaya koyarak Soma Sotesspor'dan hem rövanşı, hem de grup liderliğini aldı.

Manisa’ya play-off maçlarına şampiyon olarak gitmeyi başaran ve karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan Soma Linyitspor’da Antrenör Cevdet Yıldırım; Soma Sotesspor karşısında takım olarak ortaya koydukları futbolun akabinde, grup şampiyonluğu ve galibiyeti hak ettiklerini belirterek, "Almış olduğumuz galibiyetle hedefimiz olan grup şampiyonluğuna ulaştık. Şimdi sırada Manisa’da oynanacak olan Play-Off maçları var. Burada da başarılı sonuçlar alarak, gidebildiğimiz en uç noktaya gitmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Kulüp Başkanı Mustafa Gülşen,"Profosyonel liglerden düşmemizden bu yana sadece amatör alt yapılarına önem verdik. Bunun semeresini de almaya başladık. Manisaspor alt yapısına Oktay, Eren ve Okan'ı, Tavşanlı Linyitspor’a Mehmet’i verdik. Bizler, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hocalarımız, gerekli çalışmaları büyük bir özveri ile yapmaktadır. Bizlere bu duyguyu yaşatan genç sporcularımızın hepsine teker teker öpüyorum. Türk sporuna böyle gençler yetiştiren ailelerine de teşekkür ederim” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bunklar u 15 mii ya elınızı vijdanınıza koyunn yaaa

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.