Pazartesi, Ocak 31, 2011

Silivri'nin ateşine 'Maden' bile dayanmıyor


SİLİVRİSPOR: 4 İMES: 0
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu’nunilk haftasında Silivrispor, İstanbul Madeni Eşya Sanatkarları Sitesi Spor Kulübü’nü (İMES) 4-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı. İMES bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol yedi.

Yıldıztabya Stadı’nda oynanan maçın başlama düdüğü ile birlikte atak bir oyun anlayışı içinde olan Silivrispor geliştirdiği sağlı sollu ataklarla İMES kalesini yokladı. İlk yarının berabere biteceği düşünülürken sol köşeden yapılan korner atışında Volkan topu arka direğe aşırttı, arka direkte topu iyi takip eden Oğuz İMES ağlarını havalandırdı: 1-0. İlk yarı atılan bu golle bitti.

İkinci yarıda oyunun hakimiyetini eline alan Silivrispor orta alanda oyunu çevirdi. Maçın 81. dakikasında Ali Yavuz Metin’in ‘al da at’ dediği pasa son derece sert ve düzgün vurdu: 2-0.
83. dakikada ikinci yarı oyuna giren Yasin sol kanattan yaklaşık 50 metre terse Metin’i topla buluşturdu, Metin aldığı pasla İMES ceza alanında iki kişiyi çalımlayarak golünü yazdı: 3-0.
90+1’de Vahit mükemmel bir pasla Gencay’ı toplu buluşturdu Gencay iyi bir zamanlama ile golünü yazarak maçın skorunu tayin etti: 4-0.

Hedef şampiyonluk
Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Cem Bayburt maçın ardından yaptığı açıklamada; “İlk maçımız olması sebebiyle önem derecesi yüksek bir maçtı. Özellikle ilk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık fakat ikinci yarı tamamen oyun değişti ve farka gittik. İyi bir oyun ve iyi bir sonuç. Bundan sonraki maçlarımızı da aynı ciddiyetle hazırlanıp galibiyetle kapatmak istiyoruz. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza teşekkür ederiz. Ayrıca bizi bu soğuk havada oynanan maçta takip eden Silivri Belediye Başkan Vekili Sayın Fevzi Arslan’a, büyük taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Birlikte iyi yoldayız. Yolumuz şampiyonluk yolu” dedi.

Stat: Yıldıztabya
Hakemler: M. Latif Turgut 9, Kerem Aksoy 9, İlker Balta 9
Silivrispor: Yalçın 9, Vahit 9, Özgür 10, Cankat 9 (74’ Yıldıray 9), Yunus 9, Ali Yavuz 9 (85’ Gencay 9), Oğuz 9, Fatih 9, Sonat 9 (79 Yasin 9), Metin 9, Volkan 9
İMES: Ali 7, Fatih 8, Bulut 7 (86’ Emre 4), Mustafa Baş 7, Mustafa 7, Mustafa Akkaya 7, Okan 7, Oğuzhan 7, Gökhan 7, Önder 7 (76’ İrfan 5), Gökhan Düzgün 7 (46’ Furkan 6)
Goller: 45+1 Oğuz, 81’ Ali Yavuz, 83’ Metin ve 90+1 Gencay Silivri

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.