Pazartesi, Ocak 31, 2011

Silivri Ortaköyspor'dan siyah çelenkli protesto



İstanbul 1. Amatör Lig İl Birinciliği'nden ihraç edilen Silivri Ortaköyspor Kulübü, TFF İstanbul İl Temsilciliğine siyah çelenk bırakarak kurumu protesto etti.


Geçtiğimiz ay içinde düzenlenen kura çekiminde Ortaköyspor ve diğer takımların turnuvadan ihraç edilmesi üzerine bir açıklama yapan kulüp yönetimi TFF İstanbul İl Temsilciliğine siyah çelenk bırakarak protestosuna devam etti. Pazar günü Silivri Ortaköyspor Kulübü Başkanı Ramazan Sakallıoğlu, Kulüp Basın Sözcüsü Ali Ergun ve diğer yöneticiler TFF’nin İstanbul Levent’te bulunan merkezine giderek İstanbul Şampiyonası'ndan ihraç edilmelerini kurumun kapısına siyah çelenk bırakarak protesto etti. 


Sakallıoğlu: Tehditler bizi yıldıramaz
Silivri Ortaköyspor Kulübü Başkanı Ramazan Sakallıoğlu yaptığı açıklamada; “Biz amatör bir kulübüz. Hedefimiz gençlerimize spor yaptırmak. Amacı amatör spora destek olan il temsilciliğimizi bizim gençlerimizin önünü tıkadığı için protesto amaçlı bir eylem gerçekleştirdik. Biz Ortaköyspor olarak hiç kimsenin güdümünde olmadık ve bu zamana kadar da hiçbir tehdit altında yılmadık. Amacımız amatör bir şekilde spor ve futbolla ilgilenmek. Hiçbir kurum ve kimse Silivri Ortaköyspor’u tehdit edemez. Yapılan tehditler bizi yıldıramaz kulüp olarak ihraç edilmemizin dışında aldığımız tehdit bizi üzmüştür. Bundan dolayı da demokratik tepkimizi TFF İl Temsilciliğine bıraktığımız siyah çelenk ile göstermiş oluyoruz. Ayrıca bu konuya tepkisiz kalan spor kamuoyunu da kınıyoruz” dedi.


HABER: ENGİN AKIN

9 yorum:

Adsız dedi ki...

niye pazar günü bıraktınız cuma veya bugün herkes oradayken bıraksaydınız ya.pazar günü bomboş orası bunu siz de biliyosunuz!herkes ne kadar hin olmuş!

Adsız dedi ki...

Yani sen arkadasım heralde kına yakmak istiyosun.Biz Ortaköy spor olarak tepkimizi gosredik hafta ici olsaydı heralde zannediyorsun protosta edemiyecegiz unutma Kı Yemen eksioglu sadece Ortaköy sporu tehtit etmedi kura çekiminde bulunan 10 takım ve orada bulunmayan 6 takım ne acıdır Kı kimse tepki göstermedi biz korksaydik orayada gitmezdik bak ne güzel gormuş ve okuyorsun tepkimizi keske herkez bizim gibi olsaydı hakkını arasaydı

Adsız dedi ki...

Nasıl almıyor anlamış değilim .Geç kaldıkları veya toplantıya katılmadıkları için mi almadı bu takımları tam olarak bilemiyorum ,biri beni aydınlatırsa sevinirim. Milan şampiyonlar ligine temsilci göndermediği zaman turnuvaya almıyorlar mı anlamış değilim .
Bir nevi gençlerin spor hakkına el koyuyor ve en önemlisi kazanılmış bir hakkı çalıyor.Tabi olayalar bu durumdan dolayı gerçkleştiyse ve gerekçe buysa buna dünyanın heryerin de eşkiyalık denir.

Adsız dedi ki...

çiflik orası çiflik hani şampıyon olantakımların kupaları nerde işinize gelenlerin kupalarını veriyonuz.

Adsız dedi ki...

lafı bırakın pazar günü yalandan oraya gitmeyi bırakın da hani hem TFF genel merkezini hem de İstanbul futbol il temsilciliğini mahkemeye veriyordunuz?Unutmadık unutturmayacağız.Nerede Silivri Ortaköy tarafından bizzat bu 2 makama açılmış mahkeme celbi kardeşim?????siz anca in cin top oynarken güvenlik bile 1 kişiyken dümenden çelenkimsi bir şey bırakın büyük çelenk biledeğil o

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR NEYİN KAVGASI BU KOSKOCA KULÜPLERİNİZDE BİR TANE YÖNEDİÇİ BİLE BULUP KURA CEKİMİNE GİDEMİYORSANIZ NEYABSIN TFF NE YABSIN YEMEN EKŞİOĞLU NEYİN HESABINI SORUYORSUNUZ HAKLI OLARAK BİRŞEYİN HESABINI SORUNDA BİZLERDE DESDEK OLALIM ÖNCE SORUN KULÜP BAŞKANLARINA YÖNETİCİLERE NEDEN GİDMEDİNİZ DİYE SONRA HESAB SORMAYA BAŞLIYALIM
SAYGILARIMLA

Adsız dedi ki...

neyin ne olduğunu bilmeden yorum yapmayalım ;).mahkeme açılmadığını kim söyledi?açılmamışsa çok yakında açılacaktır.bundan eminim. avrupada ünlü kulüpler temsilci bulundurmadığında ne oluyor?kuraya hiçbir şey olmamış gibi katılıyorlar.

Adsız dedi ki...

Kardeşim Bu İstanbul İl Temsilciliğinin Özel Turnuvasıdır Resmi Şeye Gerek yok Ama Özel Turnuvaya Katılmak İstiyorlarsa Gelmek Zorundalar....

Adsız dedi ki...

@Adsız 00:10

yazı yazmayı öğren önce.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...