Cumartesi, Ocak 15, 2011

Ne Bakırköy ne de Gazi Mahallesi'ne yaradı


BAKIRKÖYSPOR: 1 GAZİ MAHALLESİ: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup’ta, kümede kalma mücadelesi veren Bakırköyspor, play-off iddiasındaki Gazi Mahallesi’ni konuk etti. Mücadele 1-1 sona ererken bu skor iki ekibe de yaramadı. Şenlikköy Stadı’ndaki maç dostça başladı ancak kötü bitti.

Karşılaşmanın ilk yarısını 15.dakikada Erdi'nin attığı golle ev sahibi Bakırköyspor 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda, 82.dakikada konuk ekip Gazi Mahallesi Şahin'in attığı golle skora denge getirdi.
Maçın kırılma noktası diyebileceğimiz son dakikalarda Bakırköyspor’un Nurşah'la girdiği yüzde yüzlük gol pozisyonuna Serhan izin vermedi, pozisyonun devamında bu defa Gazi Mahallesi Şahin'le girdiği net pozisyondan yararlanamadı.

Maç sonu olaylar ve 9 kırmızı kart
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasıyla bir anda saha karıştı ve iki takım futbolcuları birbirine girdi. Maçın hakemi olaylara sebebiyet vermekten dolayı Bakırköyspor'dan kaleci Tarık, Nurşah, Bülent ve Cenk'e, Gazi Mahallesi’nden Burak, Mustafa, Deniz, Gökhan ve Sinan'ı kırmızı kartla cezalandırdı.

Stat: Şenlikköy
Bakırköyspor: Tarık, Murat, Furkan, Ramazan, Gökmen, Cenk, Bülent, Uğur, Erdi, Nurşah, Cemre
Teknik Sorumlu: Oğuz Karakaya
Gazi Mahallesi: Serhan, Erdal, Burak, Mustafa, Deniz, Uğur, Gökhan, Uğur, Mustafa, Sinan, Kerim
Teknik Sorumlu: Mustafa Ocak
Goller: Erdi (15) / Şahin (82)

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bakırkoy takımını bu hale getıren kaptanı ve nurşah tır mac bıtene kadar macı verın ne ıddanız var ıhtıyacınız yok ıstedıklerı olmayınca kufurler 35 yasına gelmıs takım kaptanı 18 yasındakı cocuga ana avrad sövüyo noldu simdiorda emek veren cocuklara yazık cezalı bır futbolcusu tırubunde adam bı dak.susmadı helal olsun sahada olmasada takım ıcın dısarda her seyı yaptı.koskoca bakırkoy camıasına boyle topcular yakısmıyor.

Adsız dedi ki...

alirıza bey havalar nasılgazi mahallesinde.

ayhan kaya dedi ki...

gazi malallesi onuru ve şerefiyle bu ligi bitirmiştir. sezon boyunca terinin son damlasına kadar sahada mücadele veren bütün futbolcu kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. bakırköy maçında yapmadık pislik bırakmayan ve maç sonunda olayları başlatan bakırköylü futbolcuları kınıyorum. olaylara karışmayan futbolcuları bunun dışında tutuyorum yazık onların yüzünden hiç suçu olmayan futbolcular ceza alacak gazili futbolculara maç sattınız diyecek kadar akıldan yoksun insanların yüzünden olaylar başladı gazi ikinci yarı maç kaybetmedi kime maç satmış biz şerefsiz değiliz bir çok maçımızda dedikodular olmasına rağmen çıkıp şerefimizle mücadele ettik. bakırköy önce kendine baksın bile bile cezalı futbolcuyu bize karşı oynatmaya kalktılar biz uyardıktan sonrada üzerini çizdiler. ayrıca alirıza bey gazide havalar nasıl diyen arkadaşada çok merak ediyorsa gazide havalar süper merak etmesin diyorum gazideki insanların başı dik.

Adsız dedi ki...

gazide havalar parçalı bulutlu 5 kırmızı hemde tedbirli.yani önümüzdeki sene bu adamlar forma gitemeyecek sil baştan olucak,yeni takım uyum muyum iflah olmaz.ben olsam şimdiden ligden çekilirdim önümüzdeki sezon için

Adsız dedi ki...

bi dahaki sezon bu 5 futbolcu çok maç ceza alacak bu hafta da bay geçeceği için sezonun ilk maçından başlıyor cezaları beş futbolcunun.Tedbirli gittiler en az dörder beşer maç alacaklardır beş maç uzun süre gazi mahallesi için sorunlar başlıyor.

Adsız dedi ki...

bakırköy lü futbolcuların ne kadar terbiyesiz olduğunu daha önceki yorumlarda yazmıştım ama küme düşmeye mahkumsun bakırköy kurtuluşun yok.. ;)

Adsız dedi ki...

gazimahallesi 5 futbolcusu cezalı diye gelecek sezon kötümü gidecek ligde güldürmeyın adamı çünkü bu gazimahallesisporu ilgılendırmezki..cezalı futbolcuları ilgilendirir hem bunu yazan arkadaşa soruyorumm o futbolcu arkadaşlarla gelecek sezon çalışılacagını nerden bılıyorki.gazimahallesi bu grupta sıkıntı çekmediyse herkesin içi çok rahat olsunn başka grupta hiçbişey olmazz....

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...