Cumartesi, Ocak 29, 2011

Kuştepesporlu gençler 'Ayaz'da kaldı


AYAZAĞASPOR: 3 KUŞTEPESPOR: 1 (U16)
İstanbul U16 Ligi’nde Ayazağaspor, Kuştepespor’u 3-1 mağlup etti. Sarı-Yeşilliler’de Yunus Emre biri duran toptan diğeri ceza sahası dışından iki golle maçın yıldızı olurken diğer gol Okan’dan geldi. Kuştepespor’un son anlardaki golü skoru belirledi.

Ayazağa Stadı’ndaki maç soğuk bir havada ve az sayıda bir seyirci topluluğu takibinde oynandı. İki takım da maça tempolu başladı. Mücadelenin başlarında daha derli toplu olan, pas yapıyor gibi görünen Kuştepespor karşısında Ayazağaspor bu pas trafiğini kesip oyuna ortak oldu. İlerleyen dakikalarda Ayazağaspor daha üstün göründü.

Ayazağaspor Teknik Direktörü Asım Hoca yerinde yaptığı değişikliklerle  takımının temposunun inişe geçmesini engelledi. Maçta dikkat çeken bir husus da Kuştepespor Teknik Direktörü Mehmet Hoca’nın, tepki gösterdiği maçın orta hakemle yaşadığı diyaloglardı. Maçın hakem triosunun hoşgörülü ve yapıcı tavırları akılda kalan güzellikler olarak hafızalara kazındı.

HABER-FOTOĞRAF: TARIK S.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.