Pazartesi, Ocak 31, 2011

Keşan, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı



KEŞANSPOR: 2 VELİMEŞE BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta lider Keşanspor, sahasında konuk ettiği Velimeşe Belediyespor'u 2-1 yenerken, takipçisi Küçükçekmecespor'un puan kaybettiği haftada önemli bir avantaj elde etti.


Soğuk havaya rağmen taraftar desteğini arkasına alan ev sahibi ekip,  henüz 3. Dakikada kaptan Özdemir ile 1-0 öne geçti. Ani gelişen Keşanspor atağında Serdar ceza sahası içerisine girip kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu hemen sağındaki Özdemir’e bıraktı. Özdemir’in kayarak yaptığı vuruşu kaleci Cemal’in solundan kaleye girince Keşanspor 1-0 öne geçti. 


Golden sonra her iki ekip de istekli oynamaya başladı. 22. Dakikada sağ kanattan yapılan ortaya harika yükselen Onur’un harika kafası ağlara gitti. Ancak bu vuruş ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 
40. dakikada Velimeşe Belediye Spor, etkili geldi. Yaklaşık 6 pas sonunda Esat ceza sahasında topla buluştu. Bu oyuncu sol tarafta topu Emre ile buluşturdu. Emre’nin sol çaprazdan vuruşu durumu 1-1’e getirdi. Özellikle ilk yarıda Velimeşe Belediyespor’un ofsayt taktiği uygulaması Keşanspor’un ani kontra ataklar bulmasına neden olsa da ilk yarı başka gol olmadı.


48. dakikada Keşanspor antrenörü Fatih Anlar, Ömer Sugüneş’in yerine Mustafa’yı oyuna dahil etti. 50. dakikada ilk golün asistini yapan Serdar ceza sahasının kaleyi karşıdan gören bölümünde topla buluştu. Sol tarafta bekleyen Kemal’e topu gönderirken Muhammet topu elle kesti. Hakem avantaja bıraktı. Kemal’in sol çaprazdan ceza sahasına girdiği sırada attığı şutu Keşanspor’u 2-1 öne geçirdi.


Velimeşe 10 kişi
Muhammet gol pozisyonun ardından sarı kart gördü. Yaklaşık 10 dakika sonra Muhammet yine aynı şekilde topu elle kesince kırmızı kart görüp,  Velimeşe Belediye Spor’u 10 kişi bıraktı.
Bu dakikadan sonra her iki takımın karşılıklı atakları olsa da bu ataklar golle sonuçlamayınca maç Keşanspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Keşansporlu taraftarlar maç boyunca susmayarak takımlarının galibiyetinde önemli rol oynadılar.
Sarı-Siyahlılar,  kendisiyle aynı puanda bulunan Küçükçekmecespor’un Altıova Belediyespor’la 4-4 berabere kalmasıyla zirvedeki yerini daha da sağlamlaştırmış oldu.
Keşanspor gelecek hafta, ligin 6 puanla son sırasında bulunan Kırkareli Sanayispor ile deplasmanda oynayacak.


HABER-FOTOĞRAF: UMUT ÇATAL

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...