Çarşamba, Ocak 26, 2011

Irmak finale aktı!


IRMAKSPOR: 3 YELDEĞİRMENİSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig’e yükselme ilk tur maçında Zeytinburnu temsilcisi Irmakspor, Yeldeğirmenispor’u 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.
Spor Akademisi Stadı’ndaki karşılaşmanın 18. dakikasında Yeldeğirmenispor Kaan’ın penaltı golüyle öne geçse de Irmakspor iki dakika sonra sağdan ceza sahasına giren Akın’ın sert vuruşuyla eşitliği sağladı ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda oyun uzun süre ortada giderken 66’da savunmanın uzaklaştıramadığı topu Mustafa ağlara gönderdi ve Irmakspor 2-1 öne geçti. Bu golden sonra,  genç ve diri bir ekip olan Irmakspor topa daha fazla sahip olan takımdı. Bordo-beyazlı Yeldeğirmenispor ileri uçta fazla etkili olamazken 90’da sahneye çıkan Hasan skoru belirledi: 3-1.

Maç genelde sert geçerken 90+3’te iki takım futbolcuları arasında arbede çıktı. Irmakspor’dan Ali’yle Yeldeğirmeni’nden Arda tartışırken orta hakem İbrahim İleri Ali’ye sarı, Arda’ya kırmızı kart gösterdi. Maç sonunda Yeldeğirmenispor taraftarları hakem üçlüsüne tepki gösterdi.

Karşılaşmayı MHK Başkanı Oğuz Sarvan da izledi.

STAT: Spor Akademisi
HAKEMLER: İbrahim İleri, Barış Yüksektepe, Özer Güngör
IRMAKSPOR: Bahri, Erkan, Yakup, Kenan, Mustafa, Tahsin, Engin, Akın, Emre (Hasan 64), Ali (Oğuzhan 90+4), Mehmet (Ahmet 88)
TEKNİK DİREKTÖR: Halit Arslan
YELDEĞİRMENİSPOR: Erhan, Ayhan, Kürşad, Arda, Volkan, Hüseyin (Selahattin 69), Emre, Kaan (Sinan 82), Serkan, Zafer, Erdem (Erhan Aygün 89)
GOLLER: Akın (20), Mustafa (66), Hasan (90) / Kaan (18 pen)
KIRMIZI KART: Arda (90+3) (Yeldeğirmeni)


HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Oğuz Sarvan efendi izlesin değerli genç gelişim gösteren hakemlerini, al Deniz Ateş Bitneli vur bu İbrahim İleriye. Sarvan yönetsin maçları.

Adsız dedi ki...

IRMAKSPOR maçı sürklase etmesini bildi tebrikler ırmakspor

Adsız dedi ki...

rakibimiz vardar spor'u izledim ve ırmaksporumuzun final maçını çok rahat kazanacağını düşünüyorum.esenyurt takımı 2. dakikada 10 , 60. dakikada ise 9 kişi kaldı. buna rağmen vardar'a 2 gol attılar. vardar tamamıyla şişirilmiş bi takım. ırmaksporumuz Süper Amatör'e rahat rahat çıkar :))

Adsız dedi ki...

ırmak spor ii takım vardarı yenebililer ama ama rahat olcğaını znnatmiorum tecrübeli admalara sahipler

Adsız dedi ki...

ben ırmakspor oyuncusuyum vardar güçlü bir ekip ama biz onlardan daha iyiyiz.

Adsız dedi ki...

iyi olan kazansın bence her 2 ekipte iyi ama baskı olucak stresli bir maç herkeze başarılar Allah sakatlık vermesin..

Irmakspor hafife alan bazı takımlar vardı keşke bize çıksın diyen takımlar

Adsız dedi ki...

80'lerin fırtına takımı Yeldeğirmeni inşaallah en yakın zamanda Süper amatörde yerini alırsın

Adsız dedi ki...

vardar ırmak sporu çok rahat geçer ırmak spor defansta çok zaaflar veriyor ve vardar spor bunları iyi değerlendirecektir..ayrıca vardar oyundan kopmayan pes etmeyen mücadeleci bir takım...orta sahaları çok iyi tecrübeli bir takım .. ırmak spor da ise oyunu bireysel olarak oynamak isteyen futbolcular var takım kaptanı çok bencil ..eğer bu maçta arkadaşlarına yardımcı olmayı denerse süpere çıkabilirler.. vardar spor un hocası genç çok yetenekli genç hemde..

Adsız dedi ki...

Ah kafam :) Irmakspor kaptanı :)

Adsız dedi ki...

Vardarspor'un hocası genc die mi başarılı olcaklar hocamı koşup oynuyor yapmayın böyle bol keseden atmayın Bence çok stresli ve sıkıntılı bir maç iyi olan kazanır az hata yapan kazanır çok koşan kazanır..

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...