Cuma, Ocak 28, 2011

İkitellispor'a 10 dakika yetti


GAZİ MAHALLESİ: 0 İKİTELLİSPOR: 3 (U19)
İstanbul U-19 Ligi 13. Grup’ta mücadele eden Gazi Mahallesi kendi sahasında karşılaştığı İkitellispor'a maçın son 10 dakikasında yediği 3 golle 3-0 mağlup oldu.

Karşılaşmada kıran kırana bir mücadele sergilenirken Gazi Mahallesi ev sahibi olma avantajını kullanamayarak rakibi karşısında 80.dakikadan sonra kalesinde gördüğü 3 golle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Stat: Gazi Mahallesi
Gazi Mahallesi: Zeki, Ekrem, Orhan, Bülent, Mehmet, Abdül, Hasan, Emre, Sinan, Gökhan, Caner (Can, Muhammet, Onur, Burak, Ozan, Mesut, Gürkan)
Teknik Sorumlu: Ayhan Kaya
İkitellispor: Zekeriya, Ümit, Tuncay, Soner, Nuri, Hakan, Ozan, Sezer, Baki, Ali, Ümit (Mertcan, Hüseyin, Doğukan, Emrah, Ogün, Uğur, Sefer)
Teknik Sorumlu: Volkan Sapmaz

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

3 yorum:

Adsız dedi ki...

3maçtır ikitellisporun 9 numarasını seyrediyorum gercekten cok yetenekli takımda cok iyi ama ben 9 numarı cok daaha iyi olaması lazım diye düşünüyorum. yanlış anlamasın ikitellispor kulubü süper lig bank asya takımlarınnı altyapısında yoksa ikitellide büyük bir camia.kendilerine başarılar diliyorumbu hafta esenler macınıda seyredicem bir aksilik olmazsa

Adsız dedi ki...

Esenler maçında da gol attı 9 numara.. helal olsun çocuğa takımı sırtlıyo ama kırmızı kart gördü haftaya yok biraz daha akıllı sakin olsa önü açık..

Adsız dedi ki...

allahın izniyle şampionuz beyler hadi hayırlısı

Haftanın kazananı Merkezefendi

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda Merkezefendispor, Çengelköyspor'u (Üsküdar Futbol Yatırımları AŞ) 1-0 yenerek ikide iki yaptı.