Pazartesi, Ocak 31, 2011

HEASK'ın Doğuş'u muhteşem oldu!



HEASK: 3 ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda Halide Edip Adıvarspor (HEASK), Spor Akademisi Stadı'ndaki karşılaşmada Ataşehir Doğuşspor'u 3-1 yenerek gruba galibiyetle başladı.Karşılaşmayı kalabalık bir HEASK seyirci grubu da izleyerek takımlarını maç oyunca destekledi.


Karşılaşmanın henüz 9.dakikasında HEASK öne geçti. Bu dakikada Kırmızı-Beyazlılar sağ taraftan ardı ardına köşe vuruşları kazandı. Gökhan'ın kullandığı vuruşta Serkan ve Doğuşspor kalecisi Muhammet birlikte yükseldi. Kale sahasının önüne düşen topu düzgün bir vuruşla Tayfun filelere göndererek takımını 1-0 ön geçirdi. İlk yarı karşılıklı ataklar ile geçti. 39.dakikada HEASK'tan Serkan'ın sağdan getirip kestiği topu Tayfun uygun durumda dışarı vurunca ilk yarıda tabela bir kez daha değişmedi.


İkinci yarı gol ile başladı.Henüz 46.dakika oynanırken Serkan HEASK adına durumu 2-0 yaptı. Golden sonra Doğuş, ataklarını sıklaştırdı. 55.dakikada HEASK ceza sahası içindeki bir pozisyonda hakem Serkan Ergün penaltı kararı verdi. Karara Kırmızı-Beyazlı oyuncular oldukça uzun süre itiraz ettilerse de karar değişmedi. Topun başına geçen Erdi, kaleci Hakan'ın sağından topu ağlara göndemekte zorlanmadı : 2-1.


Doğuşspor bastırdı ama...
Golden sonra her iki kalede de pozisyonlar ile seyredenler heyecanlı bir maç izledi. Doğuş, önce HEASK kalecisi Hakan'ın üst direğin hemen altından çıkarttığı, ardından golcü oyuncusu Yusuf'un ardı ardına uygun durumda soldan dışarı attığı pozisyonları değerlendiremeyince beraberlik şansını kullanamadı.


Taraftarın gözdesi Tayfun golünü attı
Bu süreçte, yine tehlikeli olan HEASK ataklarında ise Doğuş kalecisi Muhammet kalesini gole kapattı. Maç 75.dakikada, HEASK taraftarlarının Web'de bu yılın en başarılı oyuncusu seçtiği Tayfun'un attığı gol ile koptu : 3-1. Golden sonra HEASK oyuna, Kırşehirspor'dan yeni transfer edilen Bahattin'i aldı ve maç bu şekilde sona erdi.


Play-off ikinci hafta karşılaşmalarında HEASK Silivri ile karşılaşırken, Ataşehir Doğuş da Büyükçekmece karşısına çıkacak.


STAT: Spor Akademisi
HAKEMLER: Serkan Ergün, Selim Özen, Adem Ulutaş
HEASK: Hakan, Emin, Doğan, Ziya, Murat, Emrah, Burak (50' Sevdet), Gökhan (67' Bahattin), Süleyman (75' Hakan Denizci), Tayfun, Serkan
TEKNİK SORUMLU: Kubilay Erel
ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR: Muhammet, Uğur, Hüseyin, Serhat, Oğulcan, Erdi, Ceyhun,Ayhan (75' Ersin), Yusuf, Umut (67' Hamza), Murat (53' Yusuf Zeren)
TEKNİK SORUMLU: Naim Engin
GOLLER: Tayfun (9' ve 75'), Serkan (46') // Erdi (55' penaltı)


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.


Bu maçın daha detaylı fotoğrafları için daha sonra alttaki adresi ziyaret edebilirsiniz
http://www.facebook.com/#!/pages/Erdemin-Amator-Futbol-Fotograflari/182869105064458

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Taraftar olarak sadece 5. haftayı bekliyoruz ;)

Adsız dedi ki...

Adıvar cadde♥

Adsız dedi ki...

ataşehir doğuşta 6 9 dışınca rakibi zorluycak adam yok (adıvar cadde)

Adsız dedi ki...

averaj takımı olacaksınız doguş en az 40 gol yiyeceksiniz

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.