Cuma, Ocak 28, 2011

Gültekin Kaya: Kötü oynadık, fırsat kaçırdık


İstanbul Süper Amatör Lig’e yükselme play-off ilk tur maçında Zeytinburnu Selvispor’a 1-0 yenilen Esenler Tokatspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Kaya, ellerine geçen fırsatı kötü bir futbolla harcadıklarını belirterek, “Kısmet değilmiş diyeceğiz ama çalışmayı bırakmadan hedeflerimize koşmaya devam edeceğiz. Hedefimiz her grupta başarılı takım olmak” dedi.

Kaya, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Her konuda kuralları dürüstlük ve saygıyla uygulayan, kişisel çıkarları ve hırsları bastırarak yaşamda üstün insan ruhunu ortaya koyan,sevgi dostluk kardeşlik anlayışı olan bir spor kulübü olmak temel amacımız olacaktır. Dünyada tüm sınırlar yapaydır çünkü en önemli sınır gönüllerin sınırıdır. Esenler Tokatspor bu ilkelerle yoluna devam edecektir” ifadeleri kullandı.

'Hakem koşmadan maç yönetti'
Selvispor maçına da değinen Kaya, “Bugünkü rakibimiz, yarın dostumuz olan Selvispor’un oyuncularını, yönetim kurulu üyelerini ve özellikle başkanlarını tebrik ediyorum. Maçın hakemleri vermedikleri penaltı için değil, koşmadan kendilerine yakışmayan vasat bir maç yönettikleri için kınıyorum. Hakemlik yaşamlarında başarılar diliyorum. Çok uzaklardan gelerek bizlere destek veren seyircilerimize aynı grupta mücadele ettiğimiz kulüplerin başkanları ve yöneticilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Bazı futbolcularına da sitem eden Başkan Kaya, “Sahada mücadele etmeyen, emeğini koymayan kendi sporcu kardeşlerime teşekkür etmiyorum. Maç sonrası yaptıkları hareketlerle yüzümüzü kızarttılar. Mücadele eden ter akıtan tüm kardeşlerime söyleyecek tek söz, daha oynanacak çok maçımız var. Üzülmeyin” diye konuştu.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.