Cuma, Ocak 28, 2011

Fenerköyspor transferde coştu


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyon olan Fenerköyspor BAL'a yükselme maçları öncesi takımın gücüne güç katmak için çaba sarf ediyor. Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren hedeflerinin BAL'a katılmak ve burada kalıcı olmak olduğunu belirtti. 

Daha önce profesyonel olarak Gaziosmanpaşaspor'da forma giyen şu anda Beşiktaş A-2 oyuncusu olan Burak ve Orduspor’da forma giyen Sinan ile anlaşan, hafta içindeki antrenmanlara çıkartılan iki futbolcunun yanı sıra 3 futbolcu ile daha ilgilendiklerini belirten Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren şunları söyledi: "Beşiktaşlı Burak ve Ordusporlu Sinan ile her konuda anlaştık ve çalışmalarımıza katılmaya başladılar. Ayrıca yine her konuda anlaştığımız Elazığspor ve Diyarbakırspor’da forma giyen Veysel de çalışmalarımıza bu hafta katılacak. Bunun dışında Düzcespor Kalecisi Yekta ve Avusturalya'dan Ömer ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu kardeşlerimiz ve kulüpleri ile anlaştığımız takdirde onlarda takımımıza dahil olacaklar. Hocamızın isteği doğrultusunda yaptığımız bu transfer çalışmalarını önümüzdeki hafta sonuçlandırmayı umuyoruz. Fakat öncelikli hedefimiz bu hafta oynayacağımız güçlü rakibimiz Avcılar Belediyespor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak.”

3 yorum:

Burak Kurtuluş dedi ki...

"bravo Sinanhinyo" diye başlayan isimsiz yorumu silmek zorunda kaldık. Yeniden yazmanızı ancak adana ile quantum'un ilk harflerini yazmamanızı talep ediyoruz :-)

Adsız dedi ki...

bunlar hep eskiden beşiktaş altyapılarında oynamış a takım düzeyinde oynamamış 89 90lı tecrübesiz paf takım ve deplasmanlı süper genç takımı oyuncuları.burak tahir ateş fena topçu değildir fakat 3.ligde gaziosmanpaşada bu sene hiç forma şansı bulamadı geçen sezon prof olmuştu küçükköyle o rezalet takımda dahi 7 8 maç sonradan girdi tekin hoca 89 90lı eski öğrencilerini topluyo bence yeterli transferler değiller

Adsız dedi ki...

:)belli zaten bu oyuncular sade3ce orada burada bulunmuşlar sadece etiket yapmışlar bu kadar yerde oynamışta fener koyune nıye gelsınler bu oyuncular?milleti boyle kandırıyorlar işte zamanında genc takımlarda oynamışlar 6 7 sene önce bjk de hala onun etiketini kullanıyorlar bun adamalar kacmaç oynamış bundan önceki sene ? :)

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...