Pazar, Ocak 23, 2011

Eyüpspor'dan Şeker Gibi 3 puan

EYÜPSPOR :  2  KONYA TORKU ŞEKER : 0
TFF. 2.Lig Kırmızı Grup'ta Eyüpspor evinde konuk ettiği Konya Şeker'i 2-0 yenerek taraftarının önünde sahadan 3 puanla ayrılan taraf Eflatun-sarılılar oldu.

Mücadeleye Emrullah, Levent, Muhsin, Tayfun, Sercan, Eser, Emrah, Onur, İlyas, Ahmet, İbrahim onbiriyle başlayan Eyüpspor,maçın başlama düdüğünden hemen sonra 23’üncü saniyede Ahmet  Dursun’un  vuruşuyla 1-0 öne geçti. 
Yağmurlu bir havada ve ağır bir zeminde oynan mücadelede ilk yirmi beş dakika boyunca etkili olan taraf Eyüpspor oldu.  Daha sonra orta saha mücadelesi şeklinde devam eden müsabakada Eyüpspor kalesinde sadece tek bir pozisyon verirken. Rakip alanda oldukça etkili oldu.

İkinci yarıya da aynı oyun dizilişiyle başlayan Eyüpspor 60. dakikada Ahmet Dursun yerini Aydın Tabak’a bıraktı.

Rakip yarı alanda oldukça etkili olan ve istekli olan taraf Eyüpspor’du. 68’inci dakikada İbrahim Ülüm yerine Sedat Debreli ve Eser Yayla yerinede oyuna Mesut Özkahya dahil oldu.

Orta sahada baskılı oynayan Eyüpspor, 78’inci dakikada kazandığı topla Aydın Tabak’ı buluşturdu ve sol kanattan Aydın Tabak’ın ortasına Sedat Debreli harika yükselerek kafa vuruşuyla Eyüpspor’un 2’inci golünü kaydetti.
Oyunun geriye kalan bölümünde skor değişmedi. Eyüpspor Ahmet Dursun ve Sedat Dereli’nin golleriyle  3 puanı alarak ligde 8’inci sıraya yükseldi ve puanını 25 yaptı.

HABER VE FOTO :www.eyupspor.org.tr

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.