Perşembe, Ocak 27, 2011

Ekşioğlu: İsteyen istediği yere şikayet etsin



İstanbul Futbol İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, 1. Amatör Lig İl Birinciliği kura çekimine gelmeyen takımların alınmamasıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Spor Akademisi Stadı’nda Yerel Futbol’un sorularını yanıtlayan Ekşioğlu, “İl Birinciliği TFF’nin bizden yapmamızı istediği bir turnuva değil, resmi bir yanı yok. İl Temsilciliği olarak biz kendi inisiyatifimizle bu turnuvayı düzenliyoruz. Kura çekimine gelmeyen takımları almadık evet, benim turnuvam bu, beni tanımayanı da aldık. Bakın CFS ve Anafen Koleji geç gelseler de alındılar. Diğer takımlar bir telefonla aramaya bile tenezzül etmedi. Beni şikayet edeceklermiş. Kim nereye şikayet etmek istiyorsa etsinler” dedi.

Süper'e 4 takım çıkacak
Ekşioğlu, Süper Amatör Lig’e yükselme play-off maçları sonunda 4 değil 8 takımın alınacağı yönündeki söylentilere ise “Takımlar umutlu olmasın şu anda öyle bir şey yok. Biz maçlarımızı oynatacağız, 4 takıma inceğiz. TFF Genel Merkezi daha fazla takım yönündeki isteğimizi kabul etmedi. 4 takım kesin çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Yemen Ekşioğlu bu ve gündemdeki diğer konularla ilgili olarak salı günü basın toplantısı düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

HABER: EFKAN BUCAK

16 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın yemen ekşioğlu geçen sezonki 2.amatör genç takımın kupalarını verin haksızlık yapıyorsunuz emeğin karşılığını almak biz gençlerin hakkı ne diye okadar çileyi yamuru karı soğu yedikki verin şu kupaları artık

Adsız dedi ki...

Sayın Başkan,
Bu sene Adaletsiz gidiyorsunuz.
2. olan takımları birbirine kırdırıyorsunuz.
Adam gibi statü yapılırsa 2 takım çıkar 3 takım düşer. Gerekirse grup sayıları veya gruplardaki takımlar ayarlanır. Senelerdir o makamdasınız kedi fare gibi oynuyorsunuz takımlarla. Biraz prensip sahibi olunuz lütfen. Ayrıca Ankara siz ne derseniz onu da yapıyor boşuna bahane üretmeyin. İsterseniz 4 değil 8 de 16 da takım çıkar.

Adsız dedi ki...

2 takım yeter süpere kaliteyi düşürmeyin ne 4 takımı

Adsız dedi ki...

Süperde bu sene 10 dan fazla takım katılmadı ya da çekildi.
Hangi kaliteden bahsediyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Süperde ne kalitesi düşen takımlar hepsi gecmiş yılların terfi takımları 1 amatör daha z<evklı gecti süper renk katacak bu takımlar..

Adsız dedi ki...

Yemen efendi İstanbul amatör küme babanın tapulu malı mı merak etme sana da kalmaz !!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

aynen katılıyorum burası kimsenin tapulu malı degil sezon basında kura cekimine geldik 2012 ye kadar imparator oymus yok kuraya gelmeyen 1. amator sampiyonlarına kupa vermeyecekmiş neyin pesindesin ???

Adsız dedi ki...

2. matorun yanı sırs-a u 16 kupalarıda verılmedı bır kupa veremıycek kadar acız deyıldırr bu tff bazı ları emege saygı duysun ve emeklerı çöpe atmasan 4 haftadan fazla oldu u 17 beklıyor yazık deyılmı o coucklra ma coynamadanbeklıyolar ne zmn hazır olcak alr ne zmn oynuycaklar

Adsız dedi ki...

İSTANBULUN DEĞİL TÜRKİYENİN KRALISIN YEMEN BABA SENİ TANIMAYAN TAŞOLSUNNN.

Adsız dedi ki...

istifa edin sayın ekşioğlu!!

Adsız dedi ki...

istenmiyorsunuz anlasanıza

delgado dedi ki...

Sizce de artık istifa etmenin zamanı gelmedi mi Yemen Ekşioğlu?

Adsız dedi ki...

ano yemendir
gülü çemendir
gelen gitmiyor
acep nedendir

Adsız dedi ki...

temel arkadaşı dursuna 1000 tl borç vermiş. ancak dursun uzun süre borcunu ödememekte ısrar edince mahkemelik olmuşlar.
hakim dursuna sormuş "oğlum arkadaşın temelin borcunu niye ödemiyorsun?" dursun hakime dönmüş "ne borcu haçim bey" demiş " ben bu adamı tanımam bile"
temel hırsla yerinden kalkmış ve hakime " haçan bu beni tanımay mı?" demiş "uyy ben de oni hiç tanımayrum"
yemen ekşioğluna sevgilerle..

Adsız dedi ki...

Onu bunu boşverin de bir takım vardı Silivri Ortaköy.geçen hafta hem tff yi hem istanbul il başkanlığını mahkemeye verdiklerini söylemişlerdi ne oldu gelişmeler neler?Eğer yalan yaptılarsa insan içine nasıl çıkacaklar?

Adsız dedi ki...

ne mahkemesi ya. turnuvanın resmi bi bağlayıcılığı yokmuş adam kendisi diyor. istanbul şampiyonası yerine yemen cup dese mahkeme hiçbişey diyemez. Yani Sevgilii padişahımız bu kupaya istediği takımı alıp almamakta serbest!

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.