Çarşamba, Ocak 26, 2011

Çorlu derbisinin galibi yok



ÇORLU SANAYİSPOR: 1 ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ: 1
Tekirdağ Süper AmatörLig'de şampiyonluğu yakından ilgilendiren maçta Sanayispor ile Gençlerbirliği yenişemedi: 1-1.
Karşılaşmanın gollerini her iki takım adına da defans oyuncuları kaydederken ilk yarıda Sanayispor çok iyi oynayarak rakibine nefes aldırmadı. Ev sahibi Sanayispor iyi oyununu Görkem Ege Arıcan’ın 40.dakikada attığı golle süsleyerek maçın ilk yarısınıda 1-0 önde tamamladı.
Maçın ikinci yarısında oyunda dengeyi kuran Gençlerbirliği 83.dakikada Şamil’in yaklaşık 40 metreden attığı serbest vuruşla beraberliği yakaladı: 1-1.
Maçın uzatma dakikalarında konuk ekip Gençlerbirliği’nin bir şutuda direkten dönerken mücadelede 1-1 berabere tamamlandı.


Çorluspor Kazanamadı: 0-0 
Ligde tehlikeli bölgeye yakın olan Çorluspor evinde az da olsa tehlikeli bölgede olan Veliköyspor ile yenişemedi.İki takımında kontrollü bir mücadele sergilediği maç golsüz tamamlandı.


Şarköyspor Evinde Kral: 4-1
Şarköyspor’un evindeki galibiyet serisi Kapaklıspor önünde de sürdü. Haftanın en kirtik maçlarından olan Şarköyspor-Kapaklıspor maçının ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü tamamlanırken ikinci yarıda etkili oyununu sürdüren Şarköyspor sonuca kolay giderek zor maçı kolay kazanmasını bildi.


Adaletspor son şansını iyi kullandı: 3-1
Tekirdağ’da oynanan kritik maçta Aydoğdu Adaletspor zaman zaman zorlansa da Vakıflar Güvenspor’u 3-1 mağlup etti ve az da olsa ligde kalma umutlarını yeşertti.
Kritik maçtan mağlup ayrılan ve henüz galibiyetle tanışamayan Çorlu temsilcisi Vakıflar Güvenspor ise ligde kalma şansını mucizelere bıraktı.


HABER: BENAN DİKER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.