Cuma, Ocak 28, 2011

Beylikdüzüspor yara saracak

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta geçtiğimiz haftayı 2-1’lik Alibeyköyspor yenilgisiyle kapayan Beylikdüzüspor’da gözler pazar günü oynanacak olar Yeniköyspor maçına çevrildi. Mavi-Beyazlılar, Gürpınar Stadı'ndaki galibiyet hasretini Yeniköyspor’u mağlup ederek dindirmeyi amaçlıyor. Çalışmalarını bu yönde yapan Beylikdüzüspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine. 

Alibeyköyspor maçını unutan ve Yeniköyspor maçına konsantre olan mavi-beyazlılarda morallerin en üst seviyelere taşınması için yöneticilerin çabasının had safhada olduğu gözlendi. Yönetim Kurulu üyesi Metin Aydın, Yeniköyspor ile oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Oyuncuların Alibeyköy yenilgisinin moral bozukluğunu üzerlerinden attığını ifade eden Aydın, “Pazar günü kendi sahamızda Yeniköyspor’u mağlup edip rakibimizi evlerine eli boş göndermeyi amaçlıyoruz. Hafta başından beri yapılan çalışmalarda oyuncuların kendilerini bu maça hazırladıklarını gözlemledik. İnşallah bu zorlu maçtan üç puanı alır geçtiğimiz haftaki Alibeyköyspor yenilgisini telafi etmiş oluruz” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Haftanın kazananı Merkezefendi

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda Merkezefendispor, Çengelköyspor'u (Üsküdar Futbol Yatırımları AŞ) 1-0 yenerek ikide iki yaptı.