Pazar, Aralık 26, 2010

Yıldırımbosna kaçtı, Vefa yakaladı..

VEFA : 3  YILDIRIMBOSNA: 3
İstanbul Süper Amatör Küme 5.grupta zürve mücadelesi yapan Vefaspor ile düşme potasından uzaklaşmak isteyen Yıldırımbosna takımları Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Bol gollü karşılaşmada kazanan çıkmadı.

Vefaspor maça hızlı başladı.1.dakikada Serkan'ın vuruşunda top direkten oyun alanına döndü.
9.dakikada Serkan ceza sahasında yerde kaldı, maçın hakemi Levent Karabudak aldatmaya yönelik hareket gerekçesi ile Serkan'a sarı kartını çıkardı.
14.dakikada Hakan'ın ortasında top Emin'in koluna çarptı, Vefasporlular penaltı beklerken maçın hakemi bir kez daha devam kararı verdi.Pozisyonun devamında top Hakan'ın önünde kaldı, vuruşu direğin yanından auta çıktı.
21.dakikada ev sahibi ekip aradığı golü Mesut Saka ile buldu. Ceza sahası içinde Mesut'un güzel vuruşu Avdıl'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.
Golden sonra Yıldırımbosna takımı kendine geldi. 24.dakikada sol kanattan yapılan ortaya Reşat vurdu, Şener'den dönen topu Suat tamamladı ve skoru 1-1' getirdi.

31.dakikada deplasman ekibi skoru 2-1' taşıdı. Onur'un kullandığı uzun taçta top Sabri'nin önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşu ağlarla buluştu.

İlk yarının son dakikalarında Şener'in uzaklaştıramadığı topa Semih vurdu, Erdi topu çizgiden çıkardı. İlk yarıda kaşı açılan Şener tedavisinden sonra oyuna devam etti.

İkinci yarıya da atak başlayan Vefaspor'du , ancak golü bulan taraf  Yıldırımbosna takımı oldu. 59.dakikada Onur'un kullandığı korner atışında ön direkte Tayfun dokundu skoru 3-1'e taşıdı.

Bu golün hemen ardından Vefaspor farkı bire indirdi. Serkan'ın kafa ile indirdiği topu kontrol eden Mesut Doğan kaleci Avdıl'ın üzerinden topu ağlara gönderdi 2-3.

Golden sonra tüm hatlarıyla gol arayan Vefaspor yakaladığı iki net pozisyonu altı pastan kaçırdı. Yıldırımbosna kontrataklarla pozisyonlar yakaladı. Ani gelişen atakta Volkan'ın vuruşunu Şener kurtardı. Maçın uzatma anlarında Özay'ın ortasında ceza sahasında oluşan karambolde top Uygar'ın önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşu ağlarla buluştu ve maçın skorunu tayin etti 3-3.

HABER VE FOTO: ERDEM SAĞOLAN

3 yorum:

Adsız dedi ki...

90 artı beşte attı ballı vefa kendi sahalarında bu kadar kötüyse bu vefa,grubu 5.bitirir.Maçın hakkı yıldırımbosnanındı şanslı takım vefa gerçekten.

Adsız dedi ki...

allah insanı zeka yetimliği ile terbiye etmesin tribünde gık edemediniz klavyeden yazın bakalım

Adsız dedi ki...

gık etmekle ne alakası var kardeş ? biz oraya gık etmeye gelmedik oyunumuzu oynayıp maçı kazanmaya geldik ki son dk golüyle 1 puan aldık..

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.