Pazar, Aralık 26, 2010

Vardar zirve takibini sürdürüyor....

VARDAR :8  AYAZAĞA ESEN : 1

İstanbul 1.Amatör Küme 6.grupta Vardarspor ile Ayazağa Esen takımları Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Yiğitcan'ın pasında Gökhan'ın güzel vuruşu ile golü buldu 1-0.
 
Golden sonra Ayazağa Esen takımı Salih ile beraberliğe çok yaklaştı. Ümit'in ortasında Salih'in kafa vuruşunu Emrah köşeye giden topu uçarak kontrol etti. Ev sahibi ekip Önder'in pasında  Gökhan ile ikinci golü buldu.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi ekipte Ahmet orta sahada aldığı topu Yiğtcan'a aktardı, Yiğitcan'ın defansın arkasına attığı pasta Osman'ın ayağından farkı 3'e çıkarttı.
 
53.dakikada Yiğitcan'ın vuruşu direkten döndü, dönen topu Önder tamamladı skoru 4-0'a taşıdı.
 
Deplasman takımı 56.dakikada Nihat'ın ortasında genç oyuncu Hasan'ın kafa vuruşuyla farkı azalttı.
 
Bu golün hemen ardından ceza sahasında Yiğitcan'ın pasıyla buluşan Önder kendisinin ikinci, takımının beşinci golüne imza atıı.
 
62.dakikada Ümit'in uzaktan vuruşu Emrah'ta kaldı. Ayazağa Esen defansının uzaklaştıramadığı topta Muammer'in güzel vuruşu kaleci Mustafa'da kaldı.
 
65.dakikada günün asistleriyle yıldızlaşan ismi Yiğitcan'ın köşeye vuruşu ağlarla buluştu 6-1.
 
74.dakikada Yavuz'un sağ kanattan vuruşunu Mustafa kurtardı. 79.dakikada Yiğitcan ile verkaça giren Yiğit kaleci Mustafa'nın ayağının altından topu ağlara gönderdi 7-1.
 
Maçın son dakikalarında Erdem'in pası ile buluşan Tamer köşeye güzel vuruşla maçın skorunu tayin etti 8-1.


Ev sahibi ekipte Ayazağa Esen'den transfer edilen Sercan hastalığından dolayı forma giyemedi. Ayazağa Esen takımında ise Yasin, Murat ve Talat forma giymedi.

Ev sahibi ekip şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Umut'un yanında stoper mevkiinde oynayan Gürkan başarılı futbolu ile alkış aldı.
 
Sakatlığından dolayı haftalardır formasından uzak kalan Tamer güzel futbolunu gol ile süsledi. Orta sahada bitmek bilmeyen enerjisi ile Ahmet, 2 gole imza atan Gökhan ve 5 asist 1 gol ile oynayan Yiğitcan göze batan isimlerdendi.
 
 Deplasman ekibi ise genç futbolcuları ile elinden geleni yaptı. Nihat, Ümit, Halit ve Salih göze batan isimlerdi. 
 
HABER VE FOTO : SERCAN ATEŞ

5 yorum:

e27 dedi ki...

emrah karakovan eski günlerine mi dönüyor ?? bravo milli kaleci

Adsız dedi ki...

son maç bizde namık sevikteyiz. onurspor taraftarını bekliyoruz. kendi sahasında artistlik yapan tribünden tellerin arkasından küfür edenleri susuyoruz ve son maça herkesi bekliyoruz.

zafer bağcıoğlu dedi ki...

onur sporlu kimsenin arkasından küfür etmez 1 0 önde olan takımın oyoncusu topu alacak adamın yüzüne atacak sağa sola vuracak geççeniz o işleri sadece bir topçuya küfür edildi edende kendini bilmez bi herif biz gereken özürleri diledik ha geleceksiniz diyosun namık seviğe gelecez aslanlar gibi gelecez mecidiyeköy maçını izleyen arkadaşlarınız var bize ne yapıldıysa aynısını yaptık kendimizden utandık ama hakettiler sizede aynısını yaptılar ne olduda onura taktın kafayı bizde küfür yok hakedene herşey var telin arkasını önünü bırakacaksınız iyi oynayan kazanır bi kişinin yaptığını mal etmicen kimseye biz şampiyonluk verir rakip alkışlarız bunu böyle bilin

erdem dedi ki...

onurspor maçında evet küfür olmuştur, çok büyük bir olay olmamıştır, ancak küfür eden bir kişi değildir buda bir gerçek. Onursporla değil hiç bir kulüple sorunumuz yoktur bu yıllardır böyle devam etmiştir.Biz sadece iyi futbol oynayıp yolumuza bakıyoruz ,tabiki geleceksiniz Namık Sevik Stadı'na takımınızı destekleyeceksiniz. Güzel bir final olacağı kesin.

Adsız dedi ki...

onursporlular biz vardarlı değiliz namık sevik e gelin görüşücez sizlerle biz kafayı taktık size aslanlar gibimi kediler gibimi gelirsiniz görücez bakalım.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...