Pazartesi, Aralık 27, 2010

Terazidere, Tophane Tayfun'u ateşe attı


TERAZİDERESPOR: 6 TOPHANE TAYFUNSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta kümede kalma savaşı veren iki ekibin son derece kritik maçında Teraziderespor, Tophane Tayfunspor’u 6-1 mağlup etti ve bir nebze olsun rahatladı. Tayfunspor’un ligde kalma umutları ise mucizelere kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Teraziderespor 7. dakikada Yasin’in sert şutunda 1-0 öne geçerken kalan bölümlerde oyuna hakim olan taraf görüntüsündeydi. Konuk takımsa gol pozisyonuna girmekte zorlandı.

İkinci yarı da maç bir süre ortada gitti. Erken oyuncu değişiklikleriyle kumar oynayan Tophane Tayfunspor Teknik Direktörü Aydın Boğalar’ın bu hamlesi 57. dakikada meyvelerini verdi. Ceza sahası içinde bir an boş kalan Rasim sert bir vuruşla skora denge getirdi: 1-1
Ancak Beyoğlu temsilcisi beraberlik golüne daha doğru dürüst sevinemeden kalesinde golü gördü. Teraziderespor santrası sonrası gelişen atakta Ersin çaprazdan sert vurdu ve Bayrampaşa temsilcisi tekrar öne geçti.
Beş dakika sonra sağdan yapılan ortaya Tayfunspor kalecisi Mustafa ve Ferit birlikte çıktılar. Top boşta kaldı, tecrübeli Yasin kafayla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 3-1

Tophane Tayfunspor penaltı kaçırdı
Karşılaşmanın kırılma anı belki de 65. dakikada yaşandı. Bu dakikada Tophane Tayfunspor penaltı kazandı. M. Ali’nin vuruşunu kaleci Talat kurtardı ve konuk ekip maça ortak olma fırsatını tepti.

Kaçan penaltı sonrası Tophane Tayfunspor’un gardı düştü. 68’de Ersin sağdan ceza sahasında girdi, vuruşunda top kaleci Mustafa Özkan’ın müdahalesine rağmen ağlara gitti. Daha sonra Ferit ve Mustafa’yla birer gol bulan Bayrampaşa temsilcisi sahadan 6-1 galip ayrıldı.

Bir sonraki maç Hadımköyspor'la
Teraziderespor böylece, ligin ilk yarısında 4-0 yenildiği rakibinden rövanşı almış oldu. Yeşil-Kırmızılılar’ın bir sonraki maçı deplasmanda Hadımköyspor’la. Bu karşılaşma, büyük ölçüde düşen Sultantepespor ve Tayfunspor’dan sonra lige veda edecek üçüncü takımı belirleme adına büyük önem taşıyor.

STAT: Bayrampaşa Belediye
HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu, Abdullah Seyithanoğlu, Cengiz Ataş
TERAZİDERESPOR: Talat, Feridun, Ümit, Onur, Serdal, Murat (Oktay 75), Ersin, Mustafa, Ferit, Aykut (Mehmet 70), Yasin (Öner 83)
TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Öztürk
TOPHANE TAYFUNSPOR: Mustafa Özkan, M. Ali, Yasin (Yalçın 46), Mehmet, Cihan, Alper (Rasim 21), Rıdvan Selman (Yunus Emre 23), Erdi, Mustafa, İbrahim, Gürsel
TEKNİK DİREKTÖR: Aydın Boğalar
GOLLER: Yasin (7, 63), Ersin (58, 68), Ferit (78), Mustafa (90+2) / Rasim (57)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...