Pazar, Aralık 26, 2010

Silivri'den önemli 3 puan

YONCASPOR: 0  SİLİVRİ: 3

İstanbul Süper Amatör Küme 5.Grup'ta Silivrispor, Yenisahra Stadı'nda Yoncaspor'a konuk oldu. Beşiktaş savunmasında uzun yılar başarı ile forma giyen Kadir Akbulut'un öğrencileri, Bursa ve Ankaragücü orta sahasında yıldızlaşan Önder Deniz Kolgu'nun Yoncaspor'unu üç gol ile geçti.



Güzel bir havada oynanan karşılaşmanın 5.dakikasında Yonca savunmasının arkasında topla buluşan Cankat, kaleci Yıldıray'ın uzanamaycağı köşeye topu bırakınca Silivrispor öne geçti. Bu gol adeta maçın geri kalanının da temposunu belirledi. Kontrollü oyuna dönen Silivri takımı, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda, Yenisahra Stadı'nın tribünlerini dolduran seyirciler ilk yarının bir kopyasını izlediler. 60.dakikada Cankat, bu kez ceza çizgisi üzerinden bir vuruş ile kendisinin ve Silivri'nin iknci golünü kaydetti.

Maç bu şekilde bitecek diye düşünülürken, uzatma dakikalarında Oğuz maçın sonucunu ilain etti.0-3.
 
Bu sonuçla Silivrispor, haftayı dinlenerek geçiren Büyükçekmecenin önünde, maç fazlası ile liderliğe yükseldi.

Ligin dibindeki Yoncaspor ise matematiksel olarak düşmakten yalnızca bir puan uzakta kalmış oldu. 19.haftada Silivri bay geçerken, Yoncaspor Yıldırımbosna deplasmanında mücadele edecek.

STAD : Yenisahra
HAKEMLER : Rıfat Yağımlı, Selim Asil, Emre Çelebi
YONCASPOR : Yıldıray, Gökhan (Mesut), Tuncay (Berk) , Soner, Mehmet, Erman, Ertuğ (53' Cihan), Aytuğ, Uğur, Baran, Remzi
TEKNIK SORUMLU : Önder Deniz Kolgu
SILIVRISPOR : Yalçın, Vahit, Özgür, Cankat, Yunus, Ali Yavuz (Yıldıray), Oğuz, Fatih, Sonat (Yasin), Metin, Volkan (Okan)
TEKNIK SORUMLU : Kadir Akbulut
GOLLER : Cankat 5' ve 60', Oğuz '90(Silivri)

HABER VE FOTO: ERDEM G.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba cankurt.senın bu yonunu cok seviyorum bıtanem.anadolu yakasında mac olsun yeter sana.her turlu gollerını atıorsun askım.bı bana gol atamadın askım yaa :) senı desteklıorum sonuna kadar benım yanımda ol bende senı bırakmıcam söz askım.optum kocaman hemde cokkkk hayatta basarılar dılıorum sarkısı sana gelsın bebekim :)
minik serçen aygülen den sevgilerle

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.