Perşembe, Aralık 23, 2010

Şilespor'da tüm hesaplar gelecek sezon için


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup’ta bu sezon orta sıralarda yer alan Şilespor, tüm hesaplarını gelecek sezon üzerine yapıyor.

Geçen sezon 2. Amatör Lig’den 1. Amatör’e çıkan Sarı-Lacivertliler yeni bir yapılanmaya giderken, genç ve tecrübeli isimlerden oluşan bir ekip meydana getirmeye başladı. Ancak gerek yeniden yapılanma sancıları, gerekse 14. Grup’ta çok güçlü takımların yer alması nedeniyle Şilespor orta sıralarda kaldı ancak zaman zaman güçlü rakiplerine karşı ortaya koyduğu futbolla umut verdi.

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgilere göre Şilespor camiası şu anda tüm hesaplarını gelecek sezon için yapıyor ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro için kollar sıvanmış durumda. Kulüpte hedef, tüm İstanbul’a sesiniduyuracak, güçlü bir Şilespor meydana getirmek.

Yerel Futbol Sitesi

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Şile ismini buralarda devamlı duyuran ve alacakları başarılarla zirveye kadar çıkaklarından hiçbir şüphemizin olmadığı yönetici ve futbolcu kardeşlerimize şilede yaşamını sürdüren ben ve benim gibi tüm Şileliler adına teşekkür ediyorum. Ben ve eşim yaşlı kişiler olduğumuzdan dolayı çok fazla maçlara icabet edemiyoruz lakin artık kendimizi zorlayıp stadın yollarını aşındıracağız galiba.

Adsız dedi ki...

bir şileli olarak maclarını takip ettiğim kadarıyla yönetim bence seneye çavuşoğlunun solbekini ataşehirin kalecisini anafenin forvetini ve 10 numarasını kadrosuna katmalıdır

Adsız dedi ki...

şile spor yöneticileri! u 19 takımının 8-9-11 nolu futbolcularına rakip futbolcu ve hocalara küfür ettirmek hakaret ettirmek sizin fikrinizmi yoksa küfür edilirken gülen hocanızın taktiğimi? birde 4 numara var ki rakip yedek kulubesinin önünden geçerken kulubedeki yöneticiye tükürmesini yönetiminizmi hocanızmı tembihledi diye merak ediyorum.sizler yöneticiler dürüstlük ve ahlak,ı sizler öğreteceksiniz liseli cocuklar,a küfürü değil lütfen ahlak ve saygıyı unutarak yöneticilik yapmayın.şile bu reklama layık değildir.fk 1864 futbol şube sorumlusu.başarılar.

Adsız dedi ki...

sayın. şile spor yöneticileri maçta ne oldu oldu.ama bizim yazımıza (kara_kartal92@windovslife]sitesinden küfür edilmekte biz centilmen bir kulübüz istanbulda sizi çiçeklerle karşilıyacağiz.utanmayacakmısınız? kulup başkanızla görüşmek istiyoruz.lütfen bizimle temas kursun bizimde seyircimiz var geldinizmi ne olacak kim okuyorsa kulup başkanına iletsin.yeter.bir kaç cocuğa olayları gebe bırakmayalım.lütfen birde tepkimiz fazla olabilir fakatyanımızda veliler vardı onların cocuklarına küfür edildi. herkes önüne baksın. istanbulda başarılar dilerim. fk 1864 genel kaptan.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...