Pazar, Aralık 26, 2010

Ortaköy galibiyete sevinemedi..

ORTAKÖY : 2  ÇELİKTEPE : 1
İstanbul Süper Amatör Küme 7.Grup'ta Ortaköy ligin son haftasında sahasında konu ettiği Çeliktepespor'u 2-1 yenmesine karşın küme  düşmekten kurtulamadı.


Maçın önemi çok farklı idi bir taraf için hayati değer,diğer taraf içinde onur maçı idi. Ortaköyspor üzerindeki baskı ve stresı atamadan Çeliktepe Doğan'ın ayağından bulduğu golle 0-1 öne geçti.

İlk yarı 0-1 Çeliktepe üstünlüğü ile geçildi.

Maçın ikinci yarısında bambaşka bir Ortaköy sahadaydı. Çeliktepe kalesine saldıran,pozisyon üreten Ortaköy ligte kalabilmek için herşeyi yapmaya çalışan Ortaköy bu baskıları sonucunda 75.dakıkada Ramazan ile önce beraberliği yakaladı sonrda 77.dakıkada Mesut'un attığı golle 2-1 öne geçti.

Maçın  son dakıkaları Ortaköy için bitmek bilmiyordu ve 3.golü düşünen Ortaköy maçın bitiş düdüğü ile galibiyete sevinemedi,çünkü hemen altındaki Zeytinburnu Yıldız'in galibiyet haberi ile küme düşen takım oldu.


Bu müsabakada ders niteliğinde olaylar yaşadık ve centilmence başladı, centilmence sona erdi. Maçın hakem triosu Turgay Güzel,Furkan Dedeoğlu,Deniz Hasanoğlu çok iyi yönetim gösterdi.

Stad: Çilekli
Hakemler: Turgay Güzel-Furkan Dedeoğlu-Deniz
Ortaköy: Ömer,Salih,Ali,Göktan,Doğukan,Cengiz,Mücahit,Mesut,Arif,Ramazan,Ümit
Çeliktepe: Ahmet,Kasım,Oğuzhan,Noyan,Yunus,Osman,Kaya,Mücahit,Anıl,Oğuzhan Yayla
Goller: 25. dk Doğan ( Çeliktepe) 75.dk Ramazan,77.dk Mesut (Ortaköy)

HABER VE FOTO: ORHAN BUDAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ortaköy içim kendi düşen ağlamaz diyorum! çeliktepe takımını bu kadar genç ve tecrübesiz bir takım ile ligde kaldıkları için tebrik ediyorum! Teknik heyet ve futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yaptılar diyebilrim!

Adsız dedi ki...

küme duşme topcuların deil yonetimin yuzunu kızartsın sezon basından beri paralar salı dağıtılcak salı geciyo cuma%99 dağıtılcak cuma da bos geciyo butun sezon bole gectifutbolcuların hepsini kutluyorum ama bole yonetim anlayısları artık kalksın.beter ol ortakoy

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...