Salı, Aralık 28, 2010

Onurspor'dan önemli 3 puan

ONURSPOR : 4   MECİDİYEKÖY : 0
İstanbul 1. Amatör Küme 6. grupta haftanın maçında Onurspor-Mecidiyeköy ile karşı karşıya geldi. İki kırmızı kartın çıktığı ve 4 golün atıldığı maçı ev sahibi Onurspor 4-0 kazandı.

Maçın ilk tehlikeli atağı Mecidiyeköy'den geldi. Ümit'in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Cengiz'in vuruşunu Onurspor kalecisi kurtardı.

15.dakikada Gökhan'ın pasında Medet'in  vuruşu Kaleci Ali'nin yanından ağlarla buluştu 1-0.

Golden sonra ataklarını sürdüren ev sahibi ekip ikinci golü buldu. Kullanılan serbest atışta, Mecidiyeköy defansının ters kafa vuruşunda skor 2-0 oldu.

Üst, üste yediği gollerin şokunu üzerinden atamayan Mecidiyeköy, yarım saat olmadan üçüncü golü de kalesinde gördü. Sol kanada atılan uzun topa Mecidiyeköyspor'dan kimse hareketlenmeyince topa doğru iyi koşu yapan Medet Kaleci Ali'nin yanından topu ağlara gönderdi. 3-0

Maçın ilk yarısının son anlarında Yardımcı Yakem ofsayt bayrağını kaldırdı, ancak Hakem, Yardımcısının bu kararına uymayarak oyunu devam ettirince Medet topu ağlara yolladı. İlk önce gol kararını veren maçın  Hakemi, Yardımcısı ile görüştükten sonra golü iptal edip, Mecidiyesporspor lehine bir endirekt vuruş kararı verdi ve ilk yarı ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıda Mecidiyeköy farkı azaltmak için tüm hatlarıyla Onurspor kalesine yüklendi. Ceza sahasına yapılan ortada top Bahadır'ın önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşunda top üst direkten oyun alanının dışına çıktı.

66.dakikada Cengiz, Onurspor ceza sahasına girdi, rakibinin üstünden aşırttığı topta top Onurspor defans oyuncusunun koluna çarptı, Mecidiyeköylü'ler bu pozisyonda penaltı beklerken maçın Hakemi oyunu devam ettirdi.

Ev sahibi ekip Gökhan ve Medet'le yüzde yüzlük golleri kaçırdı. Bu pozisyonlarda kaleci Ali başarılıydı.

Mecidiyeköy 9 kişi kaldı;
Maçın 72.dakikasında Mecidiyeköyspor'dan Ümit rakibine yaptığı müdahale sonucu kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. 79.dakikada ise Bahadır, Gökhan'ı çekince müsabakanın Hakemi tarafından, bariz bir gol şansını engellemeye yönelik hareket nedeni ile kırmızı kartla cezalandırıldı ve Mecidiyeköy 9 kişi kaldı.

Maçın sonlarında ceza sahasında Alper'in vuruşu ağlarla buluştu ve maçın skorunu belirledi 4-0.

HABER VE FOTO : ERDEM MAE-MAE

4 yorum:

DaRbEcİ dedi ki...

okadar şey yazmışsınız hakem hakkında hakemin adını yazmamışsınız o hakemde neden yardımcısıba uymuyo artislik olsun diye yardımcıyı eziyo hiç sevmiyorum yazık kendini ön plana atmak için bayrak indiriyolar artisler....çok bilyolARMIŞ GİBİ..

Burak Kurtuluş dedi ki...

Hakemin adını da ben yazayım kabul edersen; Hakem Emre Malok, Yardımcıları Ali Uğurtan Demirtaş ve Bayram Öztürk (tabi trio değişmediyse)

DaRbEcİ dedi ki...

ulusal dimi bu eyv abi tmm artistlik yapcakya yer arıyo uyuss oluyorum abi kahramanlığa gerek yok ....öpüyorum kucak dolusu sevgiler burak .....

Adsız dedi ki...

amatör futbol maçlarınada ben sahsım adına birtane düzğün maç yöneten hakem ğörmedim, hepsi yanlı ve art niyetli ,birkaçta ilkel futbol sahası kirli pis toprak bakımsız nizami ölçülerin altında isimlerinide yazardım ğerek ğörmedim zaten oralarda maç yapan takımlar buraları biliyorlar,

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...