Salı, Aralık 28, 2010

Menajer Erol Organizasyon Sultan'ı devirdi


Menejer Erol organizasyon hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Bir aylık bir hazırlık evresinden sonra organizasyon ilk hazırlık maçını Süper Amatör Lig takımlarından Ayazağaspor ile yapmış ve maçtan 1-3 mağlup ayrılmıştı. Erol Özbek’in talebeleri, ikinci hazırlık maçını 2. Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Yavuz Sultan Selimspor ile yaptı.

Mücadeleye çok istekli ve arzulu başlayan organizasyon takımı maçın hemen başından itibaren tempolu ve isabetli pas yüzdesi ile rakibine üstünlüğünü hissettirmeye başladı. 15 ve 25. dakikalarda iki gol bulan organizasyon takımı ilk yarının son dakikasında penaltıdan bir golü kalesinde gördü ve ilk yarı 2-1 organizasyon lehine sonuçlandı.

İkinci yarıya da temposunu ve isabetli pas yüzdesini düşürmeden başlayan organizasyon takımı oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Nadir gelişen Yavuz Sultan Selim ataklarından birinde hakemin penaltı noktasını göstermesinin ardından skor 2-2 oldu.

Bu dakikadan sonra tempoyu ve kazanma arzusunu arttıran organizasyon takımı art arda bulduğu iki golle maçı bir anda 4-2 lehine çevirmesini bildi. Kırmızı-Siyahlılar daha sonra pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremedi. Maç da bu skorla bitti. Maç Balat Sahası’nda kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından takip edildi. Maçtan sonra Yavuz Sultan Selim takımının kaptanı Çetin'in bir tepsi içinde misafir organizasyon takımına aşure ikramında bulunması takdir toplad. Organizasyon takımı ve yetkilisi Erol Özbek bu davranış karşısında memnuniyet ve şükranlarını belirtirken, sporun işte böyle güzel bir oluşum olduğunun altını çizerek bundan sonra Yavuz Sultan Selimspor’un başarıları için duacı olduklarını ifade etti.

Organizasyon takımında Ayazağaspor maçında fazla görülen yabancı oyuncu sayısının dört oyuncuya inmesi durumunu sorduğumuzda Erol Özbek şu açıklamayı yaptı: “Üç yabancı oyuncumuza Tekirdağ, Yalova ve  Bursa deplasmanlı amatör lig takımlarından gelen teklifleri değerlendirerek kendilerini yeni takımlarına gönderdik. Kısmetse sezonun ikinci yarısı yeni takımlarında oynayacaklar” dedi.

Diami Azerbaycan yolcusu 
Organizasyonda dikkat çeken 1992 doğumlu Daimi, Azerbaycan 1. Ligi’nde bir Türk teknin adam tarafından çalıştırılan takıma transfer oldu. Daimi 3 Ocak’ta bu takımın Akçaabat kampına katılacak.

Teklifler geliyor 
Yerli oyuncuları için de birçok teklif aldığını ifade eden Erol Özbek, bu tekliflerin de en iyisini değerlendirerek futbolcularını yeni takımlarına yollayacağının altını çizdi. Büyük bir aksilik olmazsa bundan sonraki hazırlık maçında İstanbul’un Bölgesel Amatör Lig takımlarından biriyle karşılaşacaklarını ifade eden Özbek, “Bu organize maçımız sizin ekibiniz için çok uygun olmayan bir zaman diliminde olmasına rağmen gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkürlerimi sunuyorum. Yerel Futbol iyi ki var” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

HABER-FOTOĞRAF: MUHARREM ERDEM

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...