Salı, Aralık 21, 2010

Menajer Erol Organizasyon sahaya indi


Yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden Menajer Erol Organizasyon, yapılan idmanların karşılığını görmek için Süper Amatör Lig takımlarından Ayazağaspor ile hazırlık maçı yapmak suretiyle ilk ciddi sınavına çıktı.

Müsabaka Ayazağa Stadyumu’nda oynandı. 1 ay öncesine kadar birbirini tanımayan 20 kişinin 1 aylık çalışma neticesinde, Süper Amatör Lig’de sonlara yaklaşırken form tutmuş bir Ayazağaspor karşısında ne yapacağı merak ediliyordu.

Maç gündüz saatlerinde, 16.00’da başlayıp, hava karardıktan sonra 17.45 gibi neticelendi. Mücadele iki tarafın da kontrollü oyunu ile başladı ve ilk gol 25. dakikada Ayazağaspor’dan geldi. Karşılıklı ataklar ve kaçan nadir gol pozisyonlarından sonra ilk yarı 1-0 Yeşil-Sarılılar’ın lehine sonuçlandı.

İkinci yarının ortalarında Ayazağaspor bir gol daha bularak maçı 2-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra yapılan değişikliklerle organizasyon takımı oyuna ağırlığını koydu ve bir gol bularak skoru 2-1 yaptı. Beraberliği yakalamak için rakip kaleye ataklarını artıran organizasyon takımı, uzatma dakikalarında bir kontratak golüne engel olamadı ve Ayazağaspor bu zorlu maçı 3-1 kazandı.

Özbek: Oyuncularımız çok yol kat etti
Maç sonunda görüşlerini açıklayan Menajer Erol Özbek, “Yaklaşık 1 aydır düzenli idman yapıyoruz. Bu maç bizim için bir gösterge olacaktı. Bu maçta pozitif ve negatif bir çok done yakaladık. Hocamız ile beraber bunları en kısa sürede değerlendirip bundan sonra yapılacak maçlarda çok daha akıllı, üretken ve etkili bir takım olabilme yolunda doğru işler yapacağımızı umuyorum. Organizasyonumuza katılan yabancı uyruklu ve yerli oyuncularımızın kısa sürede çok yol kat etmesi sevindirici bir gelişme. Elimizdeki tüm oyuncular için, devre arası transfer öncesi birçok kulüp tarafından kapımızın çalınması sevindirici bir durum” dedi.

Menajer Erol Özbek, amaçlarının ocak ayına kadar iki tane daha hazırlık maçı yaparak sezon başından bu yana boşta olan bu ekibi fiilen hazır hale getirmek ve transfer olacakları kulübe katkı sağlatmak olduğunu ifade etti.

HABER-FOTOĞRAF: YÜKSEL CIRT

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.