Çarşamba, Aralık 29, 2010

Kulüplerimize önemli duyuru

2011 Yılbaşı gününün Cumartesi gününe rastlaması dolayısı ile haftalık müsabaka programımızda bazı değişiklikler olmuştur. Bu vesile ile Cumartesi günü takımlarımızın mağdur olmalarını önlemek amacıyla bu hafta sonu oynanacak olan müsabakalar 31 Aralık Cuma, 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar gününe bölüştürülmüştür. 

Kulüplerimizin mağdur olmamaları için müsabaka programının iyi takip edilmesi ve hazırlıkların bu doğrultuda yapılmasını önemle rica ederiz.,

TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Müslümanların Önemli Günlerinden Cumaya maç veriliyor kurban bayramında ramazanda oynuyoruzda yılbaşında niye oynayamıyoruz anlamış değilim. çoçukların okul ve iş problemleri oluyor bu nasıl olacak arkaşlar biri bize bu durumu anlatsın Lütfen Hasan Hoca

Adsız dedi ki...

HASAN HOCAM AYNEN KATILIYORUM.BENIM TAKIMIMIN YAŞ ORTALAMASI 16 VE ZORLU MAÇIM VAR.NASIL IZIN ALICAGIZ BU ÇOÇUKLARA SINAV HAFTASI.
ZAFER

Adsız dedi ki...

Amaç bey yapılan açıklamada yılbaşıyla alakalı olduğu söylendiği için yazdık art liğleri bir hafta sonra başlatırsınızveya bir hafta sonraya ertelersiniz olur biter biz kimsenin eğlencesine veya inaçına bir şey demiyoruz ama dışaraıya nekadar saygıgösteriliyorsa bizde aynısını istiyoruz Hasan HOCA

Burak Kurtuluş dedi ki...

Sevgili Amaç Şenozan: Kulüplerimiz antetli kağıtlarına, futbolcularının isim, soyad ve lisans numaralarını yazsalar, izinli sayılmasını istedikleri günü ve resmi lig maçının gün ve saatini yazıp, ilgili Okul Müdürlüklerine verseler, altına da İmza; Amaç Şenozan yazsalar yine de izin verirler mi?

Adsız dedi ki...

hahahaha:)her sekilde izin alirlar hocam:)okul mudurluklerine vermiyorlar dilekcelerini yalniz:)yazin muhtesem olmus hocam fakat bizim 46 puan olma ihtimalimizin imkani yok:)olsa olsa 44-45-47 olur:)aslinda bana da gerek yok efkan imza atsin birak izni okulu verirler:)

Adsız dedi ki...

10 lu grupla 11 li grubu ayırt edemeyen federasyon yetkililerinden yılbaşı eğlencelerini yarım bırakmalarını beklemek abesle iştigal etmektir.u19 u birhafta ötele olsun bitsin çocukları okulundan etmenin ne manası var acaba ,ayrıca her okul dilekçeyi kabul etmiyor.

Adsız dedi ki...

cumaya maç verileceği söyleniyor ama hala cuma maç yapılacak takvim belli değil.perşembe günümü öğrenilecek kimin maçı olduğu

cevdet kuruçay dedi ki...

u-14 ligi yeni başlıyor sabah 9,00'maç veriyorlar insafsızlık bu
u-17 liginin maçlarının tamamını çarşamba'ya vermişler
o zaman tv den genel bir yayın yapın'da bütün okullar ve veliler öğrensin'de biz'de bu dertten kurtulalım.

zaten sporcu bulmakta zorlanıyoruz??
sayın federasyon yetkilileri bu sporcuların okulları var ve sınav dönemi sizin için bir şey ifade ediyormu acaba???

saygılarımla

Cevdet Kuruçay

Adsız dedi ki...

Yazıklar olsun Cuma günü maç veriyorlar senenin son günü ,çocukların hepsi sınav derdinde ,erteleyin kardeşim 1 hafta U19 liğlerini,daha evvel yapmadınızmı?

Muzaffer ACAR

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.