Salı, Aralık 21, 2010

KK Mevlana-Altınova maçı 3-0 olarak tescil edildi



İstanbul Futbol İl Temsilciliği, 19 Aralık 2010 Pazar günü, Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan ve ilk devresi 3-3 berabere bittikten sonra, ikinci devresi deplasman ekibi Altınovaspor'un sahaya yeniden çıkmaması nedeni ile yarıda kalan, K.K.Mevlana-Altınova, 1. Amatör Lig, 5. Grup maçının sonucunu ev sahibi takımın lehine 3-0 olarak tescil etti. Futbol İl Temsilciliği ayrıca, sahadan çekilen Altınova takımının 3 puanının silinmesine karar verdi.


K.K.Mevlana Yönetim Kurulu Üyelerinden aldığımız bilgiye göre; bugün toplanan İstanbul Futbol İl Temsilciliği, maçın Hakemi Ali Rıza Özkan ve Gözlemci Şaban Esen’in raporlarını görüştükten sonra, güvenlik yetersizliği nedeniyle sahadan çekildiği bildirilen Altınova takımının gerekçesini kabul edilemez olarak değerlendirdi ve maçın sonucunu ev sahibi takımın lehine 3-0 olarak tescil ederken, Altınova takımının 20 olan mevcut puanının da 17’ye düşürülmesine kara verdi.


Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren K.K.Mevlana da bu karar ile birlikte puanını 31 yaptı ve en yakın rakibi olan İstanbul Bulancak’ın 2 puan önünde ligin bitimine 4 maç kala liderliğini devam ettirdi.


Bu karar sonrası sitemize açıklama yapan K.K.Mevlana Spor Kulübü Başkanı Sayın Bayram Esgünoğlu; "Biz zaten Futbol İl Temsilciliğimizin bu maç ile ilgili olarak en adil kararı vereceğini düşünüyorduk ve bu düşüncemizde yanılmadık. Rakibimiz olan Altınova takımının sahadan çekilmesine hiç bir anlam verememiştik. Bize, "güvenlik" dediler, takviye Emniyet mensuplarını stadımıza davet ettik. Sayın Emniyet Müdürü'nün tutmuş olduğu tutanak da bu kararda bizim lehimize olmuştur. Biz bu maçı sahada kazanmak isterdik, Pazar günü o soğuk havada maçımıza gelen taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik. Böyle bir olay olmasından dolayı, sahamızda bir maçın yarıda kalmasından dolayı, hatalı olmadığımız halde üzgünüz ancak, biz böyle galibiyetleri asla istemiyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz fakat rakiplerimize oyun alanında üstünlük kurarak, bunu başarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.


HABER: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

doğru demiş sayın başkanda sahada kazanalım diye ama kazanamıyacaklarını anlayınca altınovayı ikinci yarı soyunma odasına sokmadıklarını ve tehtit etdiklerini söylemiyor kulübede bekleyen takıma patlayıcılar la bıcaklarla tehtit edildiğini söylemiyor

Adsız dedi ki...

ne diyorsun arkadaşım haberi okumadın mı. altınova'nın puanı 20'den 17'ye düşürülmüş. puan durumuna bir baksana 3 puanları silinmiş.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...