Pazartesi, Aralık 27, 2010

İFA kendi 'Hane'sinde farka gitti


İFA SPOR: 4 İSTANBUL GÜMÜŞHANESPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta Halkalı İFA Spor, sahasında konuk ettiği İstanbul Gümüşhanespor’u 4-0 mağlup etti.

37. dakikada İFA Hüseyin’le sol taraftan atak geliştirdi. Hüseyin ceza sahası içine orta yaptı, topu çok iyi takip eden Muttalip’in kafa vuruşunda top, Gümüşhanespor ağları ile buluştu. İlk yarıyı ev sahibi İFA’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda farkı arttırma arzusu ile sahaya çıkan yeşil-kırmızı-beyazlı İFA, ilk yarıya oranla daha istekli oyun sergilemeye başladı. 66. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Muttalip kendisinin ve İFA’nın ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkardı.
85’te, ikinci yarıda Engin’in yerine dahil olan Hasan, Gümüşhanespor ceza sahası içinde topla buluştu. Sert şutunda top üçüncü kez ağlara gitti, skor 3-0 oldu.

89’de yine Hasan mükemmel vurdu, skor 4-0 oldu. Karşılaşma İFA Spor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. İlk maçta deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan İFA Spor ikinci maçı farklı kazanarak rövanşı almanın sevincini yaşadı.

Fahrettin Seyhan Bozyükspor’da
Tufan Engin’in 1. haftadan sonra istifa etmesinin ardından, 3. haftada takımın başına getirilen Fahrettin Seyhan, 16. hafta sonunda İFA’daki görevinden ayrıldı.
İFA Spor’da Başkan Yardımcılığı, Yöneticilik, Teknik Direktörlük yapan, İFA Spor’a aynı zamanda büyük emekleri olan Fahrettin Seyhan, İstanbul Gümşhanepor maçı sonrası görevinden istifa ettiğini açıkladı. Fahrettin Seyhan yaptığı açıklamada, “Ligin ilk haftasında Tufan Hocanın istifa etmesinden sonra, ben de o zamanlar boşta olmamdan dolayı, İFA Spor Yönetimi bana teklif getirdi. İFA Spor camiasında Başkan Yardımcılığı ve Kulüp Yöneticiliği yapmış bir insanım. Bana gelen bu görevden de kaçamazdım, teklifi kabul ettim. İFA Spor’u 13 hafta çalıştırdım ve geçtiğimiz hafta içi, daha önce birlikte çalıştığımız 3. Lig takımlarından Bozüyükspor’u çalıştıran Mustafa Serin Hocamdan bir teklif geldi. Süper Amatör liglerin bitmesi nedeniyle gelen teklifi kabul ettim. Ben İFA Sporluyum ve bu Camiaya her zaman destek vermeye hazırım, üzerime düşen görev neyse yine hazırım. Bana destek olan yönetici arkadaşlara ve İFA Spor camiasına teşekkür ederim” dedi.

STAT: İFA
HAKEMLER: Deniz Hasanoğlu, Hicran Ok, Emre Yanık
İFA SPOR: Uğur** Faruk**** Hüseyin*** Serkay** Muhammet*** Serkan*** Hakan*** Engin** (Hasan***) Muttalip**** Erkan*** (Samet**) Adem** (Volkan**)
İSTANBUL GÜMÜŞHANESPOR: Batuhan** Ferhat** Yücel* Erkan** Fatih* Emrah** Berat* (Ünal*) Yaşar* Metin** Nihat* (Yunus*) Serkan* (Bayram*)
GOLLER: Muttalip (37, 66), Hasan (85, 89)

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

4 yorum:

Adsız dedi ki...

hoca gidiyomus ha yazık oldu ifa'lılara bu ne ya 2 ayda bir hoca değişiyoo :)))))

deVriye dedi ki...

fahrettin hocanın her zaman arkasındayız bu camiyaki konumu her zaman çok farklı olmuştur inşaAllah yeni takımındada başarılı olur

Adsız dedi ki...

ya bırakın bu işleri camiyasını seven insan takımını yarı yolda bırakıp gidermi.. belkide ifa play- of şansını kaybetcek. yapılan onca masrafa harcamalara yazık deyil mi yönetim hocayla sözleşme yapmıyomu . Varmı yarı yolda bırakıp gitmek, herkes menfatini düşünürse 2 haftada bir hoca değişir. Hiçde profosyönelce bir düşünce deyil bu...

Adsız dedi ki...

Saçma sapan konusupp salakça yorumlar yapma.. sen biliomsuun ki hocayla yönetimm arasında neler oldugunu nasıll anlaşıldığıı neler konusulduğunuu profesyonelce bi düşünce deil bu diosunn ama eminimm kısa sortla fotorafın yokdur seninn.. Böyle hocalarınnn bırak sezonuu 1 hafta bile olsa takımı çalıştırmasıı onurdurrr bi şanstır. Hoca emin ol senden belkide bu camiadaki herkesden daha cok seviyo bu camiayı. Biz hocamızaa sallatmayızz arkadass akıllı olun..!!

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...